تکذیب آتش سوزی در انبار گوگرد پالایشگاه اصفهان
مدیر روابط عمومی و همچنین کارشناس ارشد ایمنی پالایشگاه اصفهان، ضمن تکذیب هرگونه آتش سوزی در پالایشگاه، اخبار منتشر شده در این رابطه را نادرست اعلام کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ محمد صادق حاجیان سخنگو و مدیر روابط عمومی این واحد پالایشگاهی، تصریح کرد: مقداری بخار و دود، ناشی گوگرد مُذاب به علت وزش شدید باد حوای ظهر دیروز در این مجموعه منتشر شد و برای 9 کارگر مشکلات جزئی تنفسی ایجاد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,وی اضافه کرد: این افراد که از ناحیه چشم و گلو دچار سوزش شده بودند به سرعت به بهداری پالایشگاه انتقال یافته و سرپایی درمان شدند.
,
کارشناس ارشد ایمنی پالایشگاه اصفهان نیز، انفجار در انبار گوگرد پالایشگاه اصفهان را تکذیب کرد.
عباس آقا بابایی با اشاره به اینکه هیچگونه انفجاری در انبار گوگرد صورت نگرفته است اظهار کرد: در قسمتی از محدوده پالایشگاه، گوگرد به شکل مواد مذاب منتقل و در مجاورت هوا بصورت پودر در میآید و در همانجا نگهداری وبا دیوارهای بتنی بلند محصور میشود.
,
وی افزود: روز گذشته بدلیل باد شدید و گردباد مقداری از گرد وغبار به دلیل سنگین تر بودن گوگرد نسبت به هوا، این مواد به طرف کارگران که در فاصله ۸۰ متری پروژهی ساخت واحد بهبود فرایند گوگرد مشغول به کار بودند منتقل شد که ۱۰ نفر از این افراد بدلیل استنشاق گوگرد مسموم شدند.
,این کارشناس ادامه داد: بلافاصله این افراد به درمانگاه پالایشگاه منتقل شدند که هشت نفر بصورت سرپایی و دو نفر برای درمان تکمیلی به بیمارستان و پزشک عمومی مراجعه کردند و چند ساعت بعد نیز مرخص شدند.
,بر این اساس، شایعه هایی روز گذشته، در شبکه های اجتماعی و مجازی، مبنی بر آتش سوزی در انبار گوگرد پالایشگاه اصفهان و مصدوم شدن 100 کارگر این مجموعه منتشر شده بود.
,شرکت پالایش نفت اصفهان در زمینه پالایش نفت خام و تولید فرآورده های نفتی و تامین خوراک صنایع پایین دستی (شرکت های پتروشیمی اصفهان، پتروشیمی اراک، نفت سپاهان، پالایش نفت جی و صنایع شیمیایی ایران) فعالیت دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه