معاون طب سنتی وزیر بهداشت خبر داد؛
ایجاد رشته گیاهان دارویی در دانشگاه آزاد نطنز
خدادوست گفت: مقدمات اولیه ایجاد رشته گیاهان دارویی با تلاش های انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی نطنز انجام شده و به زودی این رشته آغاز به کار می کند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای نطنز؛معاون طب سنتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه افتتاح جشنواره گیاهان دارویی و طب سنتی در نطنز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بعد از برگزاری جشنواره اول گیاهان دارویی، ایجاد رشته گیاهان دارویی در نطنز با توجه به ظرفیت های منطقه یکی از تصمیم های مسئولان بود و مقرر شد این مهم بعد از گذراندن مراحل قانونی انجام شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای نطنز؛,محمود خدادوست افزود: با تلاش های انجام شده مقدمات اولیه ایجاد رشته گیاهان دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی نطنز انجام شده و به زودی این رشته آغاز به کار می کند که امیدواریم با استقبال دانشجویان از این رشته، ظرفیت مهم منطقه در حوزه گردشگری نیز به کمک فارغ التحصیلان این رشته در مسیر رشد و توسعه شهرستان به کار گرفته شود.
,وی با اشاره به تنوع اقلیمی و وجود مناطق کویری و کوهستانی در شهرستان، بیان کرد: به طور حتم تنوع گیاهان دارویی برای کشت نیز زیاد است و این مناطق پتانسیل کشت چند نوع گیاه دارویی را دارند و باید این موضوع نیز مورد توجه ویژه قرار گیرد.
,معاون وزیر بهداشت برگزاری جشنواره گیاهان دارویی در نطنز را بهترین راه شناسایی ظرفیت های منطقه عنوان و خاطر نشان کرد: بعد از برگزاری جشنواره اول، کشت گیاهان داروئی در سطح شهرستان نطنز بیش از ۳۰ و به گفته مسئولان محلی تا ۴۰ درصد نیز افزایش یافته که نشان دهنده استقبال مردم از این محور توسعه در منطقه است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه