امام جمعه دیشموک عنوان کرد:

باید عدالت برای همه بصورت یکسان اجراء شود

باید عدالت برای همه بصورت یکسان اجراء شود
امام جمعه دیشموک همه کسانی که سکوت کردند، در این حادثه"فتنه88"و عواقب آن، سهیم و شریک هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  کهگیلویه،  حجت الاسلام شیخ علی اکبر راوند امام جمعه دیشموک در جمع مردم دیشموک و در مراسم پاسداشت شهدای  ۷ تیرماه، ضمن گرامیداشت ۷ تیرماه سالروز بزرگداشت شهدای این روز،  شهید آیت الله بهشتی و جمعی از  شخصیت‌های نظام و نمایندگان مجلس، اظهار کرد: ان شاء الله روح این بزرگواران با روح شهدای کربلا؛  محشور شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کهگیلویه,

وی با بیان اینکه؛ حضرت امام(ره) فرمود؛ بسیار متاثرم از این واقعه که در این حادثه ۷۲ تن بی گناه به تعداد شهدای کربلا؛ از دست دادیم، تصریح کرد: مصداق آیه قرآنی؛ وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاء عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ"؛ "شهدا "کسانی که در راه خدا کشته  شده اند نمرده اند بلکه زنده اند و در نزد‌ پروردگارشان روزی می خورند.

,

امام جمعه دیشموک با بیان اینکه؛ شهید بهشتی عالمی با تفکری شهیدساز بوده، گفت: شهید بهشتی هدفش؛ اجرای عدالت بوده است.

,

حجت الاسلام راوند گفت: حضرت امام(ره) فرمود؛ چیزی که دردآور است، شهادت شهید بهشتی بلکه مظلومیت شهید بهشتی بوده است.

,

, ,

امام جمعه دیشموک به مظلومیت امام علی(ع) که در محراب به شهادت رسید و امام حسین(ع) در عاشورا اشاره کرد و گفت:  رحم نکردن دشمنان به طفل شش ماهه، سند مظلومیت امام حسین(ع) می باشد.

,

, ,

حجت الاسلام راوند گفت: کسانی که چنین حرف و حدیث‌هایی را می گویند، در روز قیامت باید پاسخگو باشند.

,

امام جمعه دیشموک با بیان اینکه،  پشت سر هر شخصی حرف نزنید، این کار درستی نیست، خاطرنشان کرد: ان شاء الله همدیگر را تخریب نکنیم و دنبال هم، حرفی زده نشود.

,

حجت الاسلام راوند گفت: اگر قرار بر ماندن حکومت اسلامی باشد، باید عدالت برای همه بصورت یکسان اجراء شود.

,

, ,

امام جمعه دیشموک بیان کرد: عدالت برای ثروتمندان و چه برای فقرا برابر رعایت شود.

,

وی گفت: اگر کسی در قوه قضائیه پارتی داشته باشد و به واسطه فرزند فلان وزیر است  تبرئه شود ولی برای منطقه فلان شهر و روستا، سخت اجرا شود، این درست نیست.

,

امام جمعه دیشموک گفت: ان شاء الله قضات ما عدالت سیاسی، اداری، و اقتصادی  را داشته و با مفسدین در عرصه‌های مختلف و زمین خواران و همه. متخلفین طوری برخورد کنند، که نظام اسلامی همچنان دوام داشته و برقرار بماند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه