به مناسبت هفته قوه قضائیه صورت گرفت:

دیدار فرمانده سپاه با رئیس دادگستری دهگلان

دیدار فرمانده سپاه با رئیس دادگستری دهگلان
فرمانده سپاه به مناسبت هفته قوه قضائیه با رییس، دادستان ،قضات وکارکنان دادگستری شهرستان دهگلان دیدارکرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهگلان شیدا، به مناسبت هفته قوه قضائیه فرمانده سپاه دهگلان به همراه چند نفر ازهمراهان با رئیس دادگستری شهرستان دهگلان دیدار کردند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا,
,

در این دیدار سرهنگ پاسدار محمد رضا حیدری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران ایشان، اظهار داشت: خدمات رئیس دادگستری، دادستان و مجموعه قضات گرانقدر دادگستری در ایجاد امنیت پایدار شهرستان ستودنی و قابل تقدیر است.


وی افزود: به‌ لطف خدا قضات دادگستری شهرستان نسبت به حقوق مردم حساسیت خاصی داشته و این حساسیت ریشه در دادخواهی و حق‌طلبی آنان دارد.

 

سرهنگ حیدری گفت: سلامت اداری هر کشور وابسته به قوه قضائیه و دستگاه قضایی مسئول برقراری آن می باشد که در سالهای بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران نیز این موضوع همیشه ساری و جاری بوده است.

 




وی هدف از این بازدید را تبریک هفته قوه قضائیه و تشکر و قدردانی از خدمات خالصانه و بی شائبه کلیه عوامل و کارکنان مجموعه قوه قضائیه  این شهرستان عنوان کرد.


در ادامه ملکی رئیس دادگستری دهگلان نیز افتخار دستگاه قضایی را تقدیم شهدایی همچون شهید بهشتی برای پیشبرد اهداف نظام و انقلاب برشمرد و افزود: امیدواریم همه ما رهروی راستین برای شهدای گرانقدر بخصوص شهید مظلوم آیت اله بهشتی باشیم.


وی افزود: هر زمان که سخن از قوه قضائیه است همه افکار واذهان متوجه مسئله عدالت می شود و موضوع دیگری به این اندازه برجستگی ندارد.


رئیس دادگستری شهرستان دهگلان  همکاری و همدلی بین مسئولان شهرستان و دادگستری را مثال زدنی عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد که این موضوع باعث پیشرفت شهرستان خواهد شد.

 

انتهای پیام/

 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه