فوتبال ساحلی بندرعباس میزبان نماینده چالوس می شود
در چارچوب مسابقات فوتبال ساحلی کشور، تیم فوتبال ساحلی دریانوردان بندرعباس میزبان نماینده و حریف خود تیم هیات چالوس می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورزش۵؛ در چارچوب مسابقات فوتبال ساحلی کشور، تیم فوتبال ساحلی دریانوردان بندرعباس میزبان نماینده و حریف خود تیم هیات چالوس می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش۵,در این دوره از رقابت ها که در لیگ دسته اول فوتبال ساحلی باشگاه های کشور قرار دارد، ساعت ۱۸:۳۰ دقیقه امشب، تیم دریانوردان بندرعباس در زمین ساحلی غدیر بندرعباس به میزبانی تیم هیات چالوس برگزار می شود.
,گفتنی است که تیم فوتبال ساحلی شهرداری بندرعباس با به کارگیری از پتانسیل های موجود در بازیکنانش و روحیه های دوچندان مضاعف نسبت به گذشته پایدارتر شده و قصد پیروزی در این رقابت ها را دارند.
,خاطرنشان شود؛ تیم های شهدای چلیچه، موج گناوه، شهرداری سمنان، فرش حداد اصفهان، شهرداری چابهار، علم و ادب دهسرخ و دیگر تیم های شرکت کننده در لیگ دسته اول فوتبال ساحلی کشور هستند.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه