برپایی ضیافت افطار 1500نفری در سراوان

برپایی ضیافت افطار 1500نفری در سراوان
امام جمعه شهرستان سراوان گفت: ضیافت افطار یک هزار و 500 نفری در مسجد جامع علی ابن ابیطالب(ع) بر گزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از شستون، حجت الاسلام غلامرضا دهقان امام جمعه شهرستان سراوان در گفت‌وگو با خبرنگار شستون گفت: ضیافت افطاری 1500 نفری در مسجد جامع علی این ابیطالب(ع) در روز 24 تیرماه در سراوان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی افزود: انجام برخی امور در ماه ضیافت الهی ااجر و ثواب بالایی دارد که یکی از این امور افطاری دادن به نیامندان و محرومان است.

,

امام جمعه شهرستان سراوان افزود: ماه رمضان بهترین فرصت برای دگرگونی و عالی‌ترین زمان برای وحدت در قلب‌های موحدین است.

,

دهقان بیان داشت: رسول گرامی اسلام به این نکته مهم توجه خاص کرده و به مسلمین دستور می‌دهد که برای ایجاد اتحاد و انسجام میان همه اقشار جامعه همدیگر را برای افطار دعوت کنید تا در سایه ماه رمضان اتحاد و اتفاق هرچه بیشتر میان مسلمانان ریشه بدواند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه