logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

یادداشت/

باید دغدغه امروز نیروهای انقلابی، عمل به فرمان «آتش به اختیار» مقام معظم رهبری باشد

باید دغدغه امروز نیروهای انقلابی، عمل به فرمان «آتش به اختیار» مقام معظم رهبری باشد
امروز حسین فهمیده ها باید بپاخیزند و نارجک های همت را به کمر بسته و تانک های تهاجم و شبیخون و ناتوی فرهنگی های دجالان را درهم فروشکند...
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام لردگان؛ فرمایشات گوهربار مقام معظم رهبری همیشه و همه جا راه‌گشای جامعه ایران اسلامی بوده است و خواهد بود. اخیراً ایشان کلیدواژه‌ای را در دیدار صمیمی با دانشجویان با عنوان «آتش به اختیار» مطرح فرمودند که هر چند تفاسیر و توضیحات از سر ظن و گمان احزاب و جریان‌ها بروز و ظهور پیدا کرد؛ ولی آنچه که مطمع نظر صریح ولی امر مسلمین بود در نماز عید فطر با صراحت تام و تمام بیان فرمودند که «آتش به اختیار به معنای کاری فرهنگی خودجوش و تمیز است و...»

حال باید اذعان داشت که رهبر بصیر ما این مطالبه را قطعاً و تحقیقاً ابتدا از دولت و سپس از نیروهای انقلابی در خواست دارد.

با کمی تأمل و تفکر پی می بریم که مسائل فرهنگی در چند سال اخیر حقیقتاً افسارگسیخته و هنجارشکن شده است و آنجائیکه در همه حوزه های فرهنگی و علی الخصوص حوزه هنر ضعف های مفرطی را مشاهده می کنیم و متولیان امر فرهنگ یا نخواستند و یا اینکه نمی توانند بخوبی مدیریت کنند. حال از همین رو مقام معظم رهبری با دید نافذ خویش آنچه را که مسئولان ندیدند و نمی بینند بخوبی دریافت و مشاهده نمودند که مرکز فرماندهی صدور فرمان کنترل خود را از دست داده و یا اینکه توانایی صدور فرمان را دیگر ندارد، پس وظیفه نیروهای انقلابی اولاً این است که با حفظ انسجام و وحدت کامل، مرکز فرماندهی را بدست گیرند و ثانیاً در امر اقدامات فرهنگی از هرگونه شتاب‌زدگی و تحجرگرایی بپرهیزند و ثالثاً همانگونه که معظم له فرمودند: کار تمیز تحویل دهند؛ البته به شرطی که بهانه ها را از مدعیان پوچ اندیش و طلبکار گرفت چراکه در این مسیر ناهموار دجال صفتان بیشمارند و طعنه زنندگان پرنیش و فحاش.

اما نباید از یاد ببریم نیروهای انقلابی فاتحان بیت المقدس ها و الفجرها و کربلاها هستند؛ نباید از یاد ببریم نیروهای انقلاب چنان روزنه های جنگ سخت را آن روز بر دشمنان غدار چنان بستند و امروز نیز باید این روزنه فرهنگی را با کار خود جوش و تمیز در جنگ نرم مسدود نمایند.

 امروز حسین فهمیده ها باید بپا خیزند و نارجک های همت را به کمر بسته و تانک های تهاجم و شبیخون و ناتوی فرهنگی های دجالان را درهم فروشکند و این نکته اساسی را هیچگاه نباید از یاد و ذهن خود دور کنیم که حضرت آقا از نیروهای انقلاب مراقبت از هداف والای انقلاب را در همه زمینه ها خواستارند.

و امروز مهمترین دغدغه ما باید این باشد که فرمان آتش به اختیار مقام معظم رهبری را جامعه عمل بپوشانیم و از قطار ریل خارج شده انقلاب در حوزه فرهنگ را مجدداً به مسیر اصلی باز گردانیم.

ان شاالله و من الله توفیق

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام لردگان, سلام لردگان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه