توسط شرکت عمران و احیاء بافت فرسوده کاشان صورت گرفت؛
اخذ گواهینامه صلاحیت حمایت از احیاء؛ بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری
رئیس اداره عمران و بهسازی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان از صدور گواهینامه صلاحیت موضوع ماده ۴ قانون حمایت از احیاء بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمدی شهری برای عمران واحیاء بافت فرسوده کاشان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشان اول؛ رئیس اداره عمران و بهسازی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان از صدور گواهینامه صلاحیت موضوع ماده 4 قانون حمایت از احیاء بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده و ناکارآمدی شهری برای عمران واحیاء بافت فرسوده کاشان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشان اول,منصور فخاران با اعلام این خبر بیان کرد: دارنده این گواهینامه با رعایت حدود صلاحیت و ظرفیت بر اساس رتبه کسب شده می تواند در زمینه اختیاراتی که از سوی مجریان طرح های احیا، بهسازی و نوسازی (شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران و شهرداری ها) واگذار خواهد شد، مطابق قوانین و مقررات و دستورالعمل های مربوطه فعالیت نماید.
,وی افزود: طبق این قانون مجریان طرح های احیاء، بهسازی و نوسازی (وزارت راه و شهرسازی و شهرداریها) می توانند قسمتی از اختیارات خود را به شرکتها و یا سازمان های وابسته به خود و یا اشخاص حقیقی و حقوقی غیر دولتی صاحب صلاحیت فنی، مالی و اجرای و واگذار نمایند.
,رئیس اداره عمران و بهسازی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان تاکید کرد: صلاحیت اشخاص حقیقی و حقوقی را وزارت راه وشهرسازی (شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران) تعین می نماید.
,وی خاطر نشان کرد: تاکنون سه شرکت در سطح استان اصفهان از این رتبه برخوردار بوده که شرکت عمران واحیاء بافت فرسوده سومین مجری در سطح استان و اولین مجری در سطح منطقه فرهنگی-تاریخی کاشان محسوب می شود.
,علاقه مندان می توانندبرای اطلاع از صلاحیت و ظرفیت اشخاص حقیقی و حقوقی به سایت WWW.UDRC.IRمراجعه کنند.
, WWW.UDRC.IR,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه