کاهش 16 درصدی آمار طلاق در تنکابن

کاهش 16 درصدی آمار طلاق در تنکابن
دادستان تنکابن پرونده‌های به سرانجام رسیده طلاق این شهرستان در سال 95 را 461 مورد اعلام کرد و گفت: با وجود 16 درصد کاهش اما همچنان این میزان شایسته تنکابن نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، نبی محسنی‌بندپی در گفت‌وگو با تنکابن24، اظهار کرد: قضاوت شغلی بااهمیت و خاص خداوند است که به ائمه معصومین محول شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنکابن24,

وی افزود: در حقیقت این وظیفه را باید مجتهدین بر عهده گیرند اما چون تعداد مراجع کفایت نمی‌کند، این امر مهم بر عهده‌ افراد مأموم از سوی رهبری و تحصیل‌کرده حقوق، سپرده شده است.

دادستان تنکابن با اشاره به اینکه قضاوت در قرآن کریم با عناوینی چون «خیرالحاکمین» و «احکم‌الحاکمین» نام برده شده است، عنوان کرد: این جایگاه رفیع و والای قضاوت را در اسلام نشان می‌دهد.

این مسؤول یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک قاضی را عدالت او دانست و اضافه کرد: مجتهد، امام جماعت و شاهد باید این ویژگی را دارا باشند، در غیر این صورت اعمال آنان پذیرفته نخواهد بود.

محسنی با قدردانی از رئیس اسبق دادگستری تنکابن، به بیان عملکرد سال 95 پرداخت و گفت: در سال گذشته 141 هزار و 858 گرم انواع مواد مخدر، هزار و 341 بوته خشخاش،  2 هزار و 573 گیرنده‌ ماهواره، 41 سلاح غیرمجاز کشف و 657 مورد منافی عفت و هشت مرکز فساد منهدم شد.

وی پرونده‌های موجود در دادسرای شهرستان در سال گذشته را 2 هزار و 845 مورد عنوان کرد و افزود: 15 هزار و 194 پرونده دیگر وارد شد که مجموعاً در سال 95، 15 هزار و 994 مورد آن مختومه شد.

دادستان تنکابن پرونده‌های مختومه دادگاه را با 4 هزار و 593 مورد در سال 95 با عملکرد قریب به چهار درصد، مثبت‌تر از سال گذشته عنوان کرد و یادآور شد: دادگاه کیفری غرب مازندران واقع در تنکابن نیز 332 پرونده را مختومه کرد.

این مسؤول پرونده‌های به سرانجام رسیده طلاق را در سال 95، 461 مورد اعلام و اظهار کرد: با وجود 16 درصد کاهش این پرونده‌ها نسبت به سال 94 اما همچنان این میزان شایسته جامعه شیعی و اسلامی شهرستان تنکابن نیست.

محسنی بر لزوم توجه جدی به پیشگیری از جرائم تأکید کرد و متذکر شد: یکی از اهداف مهم دستگاه قضایی همین مورد است که مستلزم همکاری همه‌ی نهادها و تخصص بودجه‌های لازم است.

وی در پایان سود حاصل از پیشگیری جرائم را بیش از اقدامات جزایی پس‌ از آن دانست و خاطرنشان کرد: در این صورت است که جامعه سالم و سعادتمندتری خواهیم داشت.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه