logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

افزایش دما در نیمه شمالی کشور از دوشنبه

افزایش دما در نیمه شمالی کشور از دوشنبه
مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی گفت: از روز دوشنبه (۱۲ تیرماه) تا پایان هفته روند افزایش نسبی دما در نیمه شمالی کشور پیش‌بینی می‌شود و شرق دریای عمان نیز در سه روز آینده مواج خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احد وظیفه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی،امروز ( ۱۱ تیرماه) وزش باد نسبتا شدید در برخی نقاط جنوب سمنان، جنوب تهران، قم، اصفهان، البرز، قزوین و مرکزی رخ خواهد داد که گاهی با گرد و خاک همراه است.در برخی نقاط شمال غرب، غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات زاگرس شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی در ساعات بعدازظهر رشد ابر، رگبار پراکنده باران، گاهی رعد وبرق و وزش باد رخ خواهد داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی افزود: این شرایط روز دوشنبه (۱۲ تیرماه) در برخی نقاط استان‌های حاصلخیز، ارتفاعات البرز مرکزی، ارتفاعات زاگرس شمالی و ارتفاعات شمال غرب تداوم دارد و روز سه‌شنبه (۱۳ تیرماه) نیز بارش پراکنده در ارتفاعات البرز مرکزی پیش‌بینی می‌شود.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی در ادامه گفت: طی سه روز آینده در پاره‌ای نقاط نیمه شرقی کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد که در جنوب شرق و شرق کشور به ویژه منطقه زابل با باد و گرد و خاک همراه خواهد بود.

وی در مورد وضعیت جوی تهران طی روزهای آینده گفت: آسمان تهران در روز دوشنبه (۱۲تیرماه)، کمی ابری، همراه با وزش باد، در بعدازظهر افزایش ابر با بیشینه و کمینه دمای ۳۷ و ۲۶ درجه سانتیگراد و در روز سه‌شنبه (۱۳ تیرماه) کمی ابری، گاهی همراه با وزش باد با بیشینه و کمینه دمای ۳۸ و ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

وظیفه در پایان اظهارکرد: اهواز در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۱۲ و ۱۳ تیرماه) صاف، همراه با غبار محلی، در بعضی ساعات وزش باد با بیشینه و کمینه دمای ۵۰ و ۳۱ و ۵۰ و ۳۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه