امام جمعه میاندوآب:
در حسرت یک سریال خوب از صدا و سیما مانده ایم
امام جمعه میاندوآب گفت: اکنون بعد از35 سال عمر با برکت نظام اسلامی، هنوز جای خالی یک سریال جذاب برای جوانان احساس می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از زرین خبر ؛ حجت الاسلام و المسلمین حمید حسن زاده در جمع مردم و بسیجیان میاندوآب با بیان اینکه دشمن پیوسته در حال سم پراکنی علیه افکار و عقاید مسلمانان است، افزود : اکنون که چند ماه از سال 93 می گذرد ولی هنوز معلوم نیست بودجه فرهنگی کجاست و چه زمانی در اختیار مردم قرار می گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, زرین خبر ,وی با اشاره به فعالیت بیش از دو هزار و 100 شبکه ماهواره ای در سطح کشور ما، اظهار داشت : دشمن آنقدر پیشرفت کرده که جعبه شیطانی وارد خانه های ما شده است ولی اکنون بعد از 35سال هنوز نتوانسته ایم یک سریال خوب و جذاب برای جوانان تهیه کنیم.
,امام جمعه میاندوآب تصریح کرد : با شعار نمی شود کار فرهنگی کرد بلکه باید در عمل وارد شد و در زمینه فرهنگ تلاش و حرکت کرد.
,حجت الاسلام حسن زاده هم چنین با ابراز نگرانی نسبت به افزایش آمار طلاق در جامعه، گفت : بلای خانمان برانداز ماهواره یکی از دلایل این اتفاق است که باید در این زمینه هم فکری کرد.
,وی در خاتمه با تاکید بر لزوم حفظ مولفه های انقلاب اسلامی، افزود : باید مساجد را پر کرد و با معنویت ، خودباوری ،زنده نگه داشتن اندیشه سیاسی حضرت امام(ره) و محوریت ولایت فقیه از این شرایط عبور کنیم.
]
ارسال دیدگاه