جانشین فرمانده انتظامی قزوین خبر داد
دستگیری ۵ قاچاقچی مواد مخدر در قزوین
جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری 5 قاچاقچی و 33 خردهفروش و نگهدارنده مواد مخدر در این استان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، غلامحسین دارایی جانشین فرمانده انتظامی قزوین در گفتوگو با صبح قزوین اظهار کرد: پنج قاچاقچی و ۳۳ خردهفروش و نگهدارنده مواد مخدر با اجرای طرحی از سوی نیروی انتظامی استان قزوین دستگیر شدند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,وی افزود: مأموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر قزوین در دو اقدام اطلاعاتی، سه قاچاقچی را هنگام انتقال پنج کیلوگرم تریاک، ۲۰۰ گرم شیشه و ۷۰ گرم هروئین دستگیر کردند.
,جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین ادامه داد: همچنین از ابتدای هفته جاری تاکنون مأموران انتظامی شهرستان قزوین دو قاچاقچی و ۶ خردهفروش مواد مخدر را در پاکسازی نقاط آلوده در این شهرستان دستگیر و سه کیلو و ۳۹۶ گرم انواع مواد مخدر را از آنان کشف و ضبط کردند.
,دارایی اضافه کرد: در اجرای این طرح در شهرستان البرز نیز ضمن دستگیری ۱۰ خردهفروش و نگهدارنده مواد مخدر، مقدار ۳۰۴ گرم انواع مواد در این اقدام کشف و ضبط شد.
,جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین تصریح کرد: با اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده در هفته جاری در شهرستان بویین زهرا نیز هفت خردهفروش و نگهدارنده با ۵۳۶ گرم انواع مواد مخدر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.
,وی دستگیری پنج نگهدارنده در شهرستان آبیک، سه نگهدارنده در شهرستان تاکستان و دو نفر در شهرستان آوج را از دیگر اقدامات پلیس در استان قزوین برشمرد و خاطرنشان کرد: اجرای این طرح در روزهای آینده نیز ادامه دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه