نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان ورامین:

انجام مسائل خیر باید در زمان حیات افراد صورت گیرد

انجام مسائل خیر باید در زمان حیات افراد صورت گیرد
نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان ورامین گفت: افرادی هستند که به فرزندان اعلام می‌کنند تا بعد از مرگشان اقدامات خیری برای آن‌ها انجام دهند در صورتی که بزرگان اعلام کرده‌اند که قبل از مرگ این مسئله باید اجرایی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌ نقل از ورامین ما؛ حجت‌الاسلام طزری در مراسم افتتاحیه مرکز نیکوکاری آبشار عاطفه‌ها شعبه ورامین اظهار داشت: روایات و داستان‌های بسیار زیادی در خصوص امر نیکوکاری وجود دارد که نشان از اهمیت بسیار بالای این مسئله دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما, ؛ حجت‌الاسلام طزری در مراسم افتتاحیه مرکز نیکوکاری آبشار عاطفه‌ها شعبه ورامین اظهار داشت: روایات و داستان‌های بسیار زیادی در خصوص امر نیکوکاری وجود دارد که نشان از اهمیت بسیار بالای این مسئله دارد.,

وی گفت: افرادی هستند که به فرزندان اعلام می‌کنند تا بعد از مرگشان اقدامات خیری برای آن‌ها انجام دهند در صورتی که بزرگان اعلام کرده اند که قبل از مرگ این مسئله باید اجرایی شود.

,

نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان ورامین عنوان کرد: اگر مسئله نیکوکاری توسط افراد قبل از مرگ انجام شود در شب اول قبر و برزخ نیز از این مسئله استفاده بهینه می‌کنند.

,

حجت‌الاسلام طزری افزود: مباحثی مانند ساخت خانه عالم و دیگر مسائل خیر که نماینده شهرستان‌های قرچک، ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی در این خصوص پیش قدم هستند که حضورشان در این مراسم گویای این مسئله است، مصداق‌های انجام امورات خیر است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه