گردشگری؛
سایت موزه بندیان درگز+تصاویر
محوطه باستانی بندیان درگز در دو کیلومتری شمال غربی شهر درگز و در کنار بقایای رودخانه درونگر، تقریباً بیش از 1600 سال قدمت دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از درگزخبر، محوطه باستانی بندیان درگز در دو کیلومتری شمال غربی شهر درگز و در کنار بقایای رودخانه درونگر، تقریباً بیش از 1600 سال قدمت دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , درگزخبر, ، محوطه باستانی بندیان درگز در دو کیلومتری شمال غربی شهر درگز و در کنار بقایای رودخانه درونگر، تقریباً بیش از 1600 سال قدمت دارد.,نقوش گچبری برجایمانده در این مجموعه باستانی در موضوعات مذهبی، جنگ، پیروزی و معرفی اشخاص است و این محوطه باستانی، عنوان بزرگترین گچبریهای یافت شده از دوران ساسانی را داراست.
,این نیایشگاه در زمان بهرام پنجم از پادشاهان دوره ساسانی در سال 420 میلادی ساختهشده است.
,در ادامه تعدادی از تصاویر زیبای این موزه که در طول سال پذیرای گردشگران خارجی است؛ را ملاحظه میکنید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه