امام جمعه نیر :
امنیت و اقتدار ایران اسلامی مرهون خون شهدا است
حجت الاسلام مقدسی گفت:: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا از جمله وظایف کنونی ما است و باید فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ترویج یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیریمیز، به مناسبت گرامیداشت هفته مبارزه با مواد مخدر حجت الاسلام میکائیل مقدسی امام جمعه نیر با حضور فرماندار و تنی چند از مسؤولان محلی در دیدار با خانواده شهدا با اشاره به اهمیت و جایگاه شهید و شهادت در مکتب اسلام گفت: مقام شهدا آنقدر در نزد خداوند والاست که خداوند به عظمت آنان قسم یادکرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیریمیز, نیریمیز, نیریمیز,,
وی با بیان اینکه شهدا برای آزادی، عزت و حفظ اسلام ایثار کردند که برای آحاد جامعه الگو است، خاطرنشان کرد: مردم با الگوگیری از شهدای بزرگوار می توانند در زندگی موفق تر باشند.
,,
وی افزود: عزت و شکوهی که اکنون در دنیا برای مملکت ما وجود دارد همگی مرهون خون شهدا هستیم و تا زمانی که فرهنگ شهادت و شهادت طلبی در جامعه وجود دارد کسی نمی تواند چشم طمعی به این مملکت داشته باشد و اگر این فرهنگ از جامعه برود ذلت و خواری نصیب ما خواهد شد.
,
,
مقدسی به اهمیت ادامه دادن به راه شهدا اشاره کرد و گفت: اکنون وظیفه ما مسلمانان این است که در برابر تهاجم سنگین دشمنان ایستادگی کرده و با پیروی از ولایت فقیه و عمل کردن به وصایای شهدا افکار پلید دشمنان را خنثی نماییم .
,,
,
شهید حاج علی نوعی در سال 66 در میاندوآب ، گلمحمد منتظری در سال 61 در کارون و یاور احسانی در سال 61 در خرمشهر به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه