ترور دو سیاستمدار حزب حاکم در ترکیه به فاصله 24 ساعت؛
معاون تشکیلات حزب عدالت و توسعه به قتل رسید
در کمتر از 24 ساعت پس از ترور، اورهان مرجان، معاون تشکیلات حزب عدالت و توسعه در منطقه لیجه استان دیاربکر، این بار نیز، آیدین آهی، معاون تشکیلات حزب عدالت و توسعه در شهر اوزآلپ استان کردنشین وان، ترور شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، بر اساس اطلاعات به دست آمده در ساعت 22:30 به وقت محلی آنکارا، افرادی ناشناس به منزل شخصی آیدین آهی یورش برده و به زور وی را از خانه بیرون کشیده و سوار خودرو کردهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,بعد از آن آهی را به محله شمس الدین برده و در آنجا به وسیله سلاح کلاشینکف چند بار به وی شلیک کردهاند. اهالی که با صدای شلیک به خیابان آمده بودند آیدین آهی را که از چند ناحیه مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود به بیمارستان منتقل کردهاند و علی رغم تلاش پرسنل بیمارستان وی جان خود را از دست داده است.
,در پی این حادثه، نیروهای امنیتی ترکیه عملیات گستردهای را در منطقه آغاز کردهاند. به ادعای رئیس استانی حزب حاکم ترکیه شب گذشته آیدین آهی معاون حزب عدالت و توسعه استان وان ربوده شده و سپس با تیراندازی کشته شده است.آیدین آهی توسط اعضای گروه تروریستی پ ک ک ربوده شده و در ۲۰ متری منزلش با شلیک گلوله کشته شده است.
,گفتنی است معاون پیشین این حزب در استان وان سال گذشته در درگیری با گروه تروریستی پ ک ک کشته شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه