همایش پیشگیری از اعتیاد در شهرستان قرچک برگزار شد

همایش پیشگیری از اعتیاد در شهرستان قرچک برگزار شد
همایش پیشگیری از اعتیاد در شهرستان قرچک به همت اداره بهزیستی با حضور مسعود مرسلپور فرماندار، علیرضا جعفری معاون سیاسی انتظامی فرمانداری، سید حمیدرضا نعمتی رئیس اداره بهزیستی و روسای ادارات شهرستان در سالن آمفی تئاتر کانون ملائک برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قرچک آنلاین; همایش پیشگیری از اعتیاد در شهرستان قرچک به همت اداره بهزیستی با حضور روسای ادارات شهرستان در سالن آمفی تئاتر کانون ملائک برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین; همایش پیشگیری از اعتیاد در شهرستان قرچک به همت اداره بهزیستی با حضور روسای ادارات شهرستان در سالن آمفی تئاتر کانون ملائک برگزار شد., قرچک آنلاین,

سید حمیدرضا نعمتی رئیس اداره بهزیستی شهرستان قرچک دراین مراسم ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر گروه‌های سنی مشکلات موجود در شهرستان قرچک را زنگ خطری برای این شهرستان عنوان کرد.

,

وی با بیان اینکه مواد مخدر یک زلزله خاموش است، اظهار داشت: تراکم بالای جمعیت در شهرستان قرچک و کثرت توزیع کنندگان خرد و کلان مواد مخدر، تعداد بالای معتادین مواد مخدر، مناطق حاشیه‌ای و سکونت گاه‌های غیررسمی، مهاجر پذیری و کثرت اتباع بیگانه، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، توزیع و مصرف بسیاری از داروهای اعتیادآور و بدون نسخه پزشک، گسترش و شیوع انواع مواد صنعتی و روانگردان را از مشکلات موجود در شهرستان قرچک است.

,

نعمتی با بیان اینکه بسیاری از مراجعه‌کنندگان گرایش خود را به سمت موادمخدر به جهت کمبود محبت در خانواده بیان می‌کنند، افزود: موادمخدر به دو دسته صنعتی و سنتی تقسیم می‌شود که این مواد شامل تریاک و مشتقات آن، هروئین، شیشه و کوکائین است، هروئین، ماری‌جوانو یا همان گراس که در لفظ عامیانه به گل معروف است امروزه بیشترین موارد مصرف در بین جوانان را دارد.

,

رئیس اداره بهزیستی شهرستان قرچک ایجاد انواع کمیته های تخصصی در حوزه اعتیاد، اولویت بندی آسیب های اجتماعی، شکل گیری تشکل های خیریه ، اجرای انواع طرح های توانمندسازی در محلات با شرایط بومی و منطقه ای در قالب REP شامل  انواع بسته های آموزشی و فرهنگی خاص هر منطقه، اشتغال و توانمندسازی در قالب پیشنهاد جهت عملیاتی شدن در سطح شهرستان از مهمترین عوامل پیشگیری از از این بلای خانمانسوزعنوان کرد.

,

 وی در پایان افزود: اینگونه همایش‌ها گامی هرچند کوچک در راستای اهداف بلند سازمان بهزیستی در جهت پیشگیری از اعتیاد  مفید و موثر است که بنا داریم در طول سال از این همایش ها در سطح شهرستان قرچک برگزار کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه