مدیر بیمارستان امام خمینی (ره) سردشت:
۴۰ میلیارد ریال برای اجرای هتلینگ در بیمارستان سردشت هزینه شد
مدیر بیمارستان امام خمینی (ره) سردشت گفت: برای هتلینگ بیمارستان سردشت بیش از ۴۰ میلیارد ریال هزینه شده و این هدف در راستای طرح تحول نظام سلامت بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ “خسرو علیزاده” روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار بُلفَت اظهار کرد: هتلینگ مجموعه تسهیلات و خدمات ارائه شده به بیماران در طول مدت بستری از جمله تجهیزات و امکانات، خدمات رفاهی، نظافت و بهداشت، منابع انسانی، تغذیه بیمار را شامل می شود که از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت بیش از ۴۰ میلیارد ریال برای این مورد در بیمارستان سردشت هزینه شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بُلفَت, بُلفَت,مدیر بیمارستان امام خمینی (ره) سردشت با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت از اردیبهشت سال ۹۳ در سراسر کشور در حال اجراست، گفت: ارتقای کیفیت خدمات مراکز درمانی (هتلینگ) یکی از سه هدف اصلی طرح تحول نظام سلامت بعد از برقراری عدالت در دسترسی به خدمات درمانی و همچنینن کاهش پرداخت مستقیم هزینه های درمان از جیب مردم بود.
وی افزود: این برنامه امسال نیز با خرید تخت های همراه برای بخش های ICU و زنان آغاز شده و با اجرایی کردن برنامه سه منویی غذای بیماران، دادن میان وعده به مادران باردار، شیرده و افراد دیابتی بستری در بیمارستان و خرید تخت همراه برای بخشهای بستری با هزینه بیش از ۱۰ میلیارد ریال در سال جاری ادامه پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/
مدیر بیمارستان امام خمینی (ره) سردشت با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت از اردیبهشت سال ۹۳ در سراسر کشور در حال اجراست، گفت: ارتقای کیفیت خدمات مراکز درمانی (هتلینگ) یکی از سه هدف اصلی طرح تحول نظام سلامت بعد از برقراری عدالت در دسترسی به خدمات درمانی و همچنینن کاهش پرداخت مستقیم هزینه های درمان از جیب مردم بود.
,وی افزود: این برنامه امسال نیز با خرید تخت های همراه برای بخش های ICU و زنان آغاز شده و با اجرایی کردن برنامه سه منویی غذای بیماران، دادن میان وعده به مادران باردار، شیرده و افراد دیابتی بستری در بیمارستان و خرید تخت همراه برای بخشهای بستری با هزینه بیش از ۱۰ میلیارد ریال در سال جاری ادامه پیدا خواهد کرد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه