مدیر کمیته امداد بندرخمیر:
اختصاص تسهیلات دو میلیاردی اشتغالزایی به مددجویان کمیته امداد بندرخمیر
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) بندرخمیراظهار کرد: در حوزه خودکفایی و اشتغال حدود 2 میلیارد و293 میلیون تومان برای متقاضیان درخواست تسهیلات پرداخت شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛الیاس محسنی، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان خمیر در گفتگو با هرمز؛ با اشاره به وضعیت مددجویان تحت حمایت این نهاد گفت: از ابتدای تاسیس این اداره تا پایان سال 95 تعداد افراد تحت پوشش کمیته امداد در شهرستان خمیر هفت هزار نفر بود که از این تعداد 1749 خانوار دارای سرپرست زن و 1258 خانوار نیز دارای سرپرست مرد بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,مدیر کمیته امداد خمیر با بیان اینکه در سال گذشته حدود نه میلیارد تومان گردش مالی در چرخه مجموعه امداد رخ داده است، اظهار کرد:در سال گذشته این نهاد علاوه بر پرداخت ماهانه مستمری به مددجویان در حوزه های مختلف به مددجویان کمک نموده است که بیشتر این خدمات در حوزه عمران و ساختمان ،بهداشت و درمان، پرداخت وام کارگشایی برای 189 نفر ،پرداخت اقساط معوقه مددجویان ، پرداخت های موردی به افراد نیازمند و دارای مشکل و ... بوده است.
,محسنی تصریح کرد:در حوزه خودکفایی و اشتغال حدود دو میلیارد و دویست و نود و سه میلیون تومان برای متقاضیان درخواست تسهیلات کشاورزی ،صنایع دستی، دامپروری ، خدماتی و... وام خواشتغالی با کمک بانک ها به افراد پرداخت شده ، که 52 مورد در حوزه شهری و 183 مورد در حوزه های روستایی بوده است.
,وی با تاکید بر اینکه فلسفه امداد، گدا پروری نیست، افزود: نگاه مجموعه امداد این است که افراد ناتوان ،توانمند شوند و باید به سمت توانمند سازی نیازمندان و شناسایی توانمندی آنها گام برداریم.
,مدیر کمیته امداد خمیر تاکید کرد:نگاه تمام مجموعه امداد، یاری و کمک رساندن به افراد محروم و مظلوم جامعه می باشد و مطمئنا این مجموعه هیچ نگاه دینی و مذهبی به افراد نداشته و نخواهد داشت.
,محسنی در خصوص تعامل با موسسات و انجمن ها بالاخص انجمن های خیریه در شهرستان نیز گفت:خیریهها مزاحم فعالیت هایامداد نیستند و می توانند باری از دوش کمیته امداد بردارند در شهرستان خمیر نیز خوشبختانه تعامل خوبی با انجمن خیریه های خمیر و رویدر برقرار شده است و با راه اندازی انجمن خیریه در بندرپل این تعاملات افزون تر خواهد شد.
,
وی همچنین با اشاره به طرح محسنین و لزوم حمایت افراد از این طرح افزود: طرح محسنین با هدف زیر پوشش بردن فرزندان دارای خانواده بیمار و بد سرپرست و نیازمند و همچنین خانواده های فقیر تحت حمایت خیران اجرا می شود که در شهرستان خمیر فقط 4 نفر در اجرای این طرح دارای حامی شده اند و 371 نفر آنان در انتظار حمایت هستند.
مدیر کمیته امداد از خیران خواست تا در این طرح مشارکت داشته باشند و افراد نیازمندی که تحت حمایت هیچ طرح و نهاد حمایتی نیستند زیر پوشش خود قرار دهند تا بخشی از مشکلات این خانوارها و همچنین جامعه برطرف شود.
محسنی در پایان یادآور شد:هیچ صدقات و مشارکت های مردمی از شهرستان خارج نمی شود و همه آنها در شهرستان جهت کمک به مددجویان و نیازمندان صرف می گردد.
,
,
اسماعیل جیبا
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه