فاروج ، رتبه نخست تربیت دانش آموزان حافظ قرآن
امام جمعه فاروج گفت: شهرستان رتبه نخست تربیت دانش آموزان حافظ قرآن را در سطح استان دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از فاروج ، حجت الاسلام عباسعلی قلی زاده در مراسم محفل انس با قرآن که با حضور قاری مصری وبعد از نماز ظهر وعصر برگزار شد افزود: برنامه های قرآنی با توجه به تاثیر گذاری آن بهتراست درسال تحصیلی و برای دانش آموزان پیش بینی شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا، ,وی با تقدیر از حضور قاری مصری درشهرستان گفت: دانش آموزان شهرستان فاروج به فرمان رهبر معظم انقلاب برای طرح ملی حفظ قرآن لبیک گفته ودراین مسیر بسیار موفق عمل کرده اند.
, ,
,
,
دراین محفل ، محمد قطب الطویل" قاری برجسته مصری با قرائت قرآن علاقمندان را به فیض رساند.
امسال در ماه مبارک رمضان، محافل انس با قرآن با حضور "محمد قطب الطویل" قاری برجسته مصری از هجدهم تا بیست و دوم ماه مبارک رمضان در 17 مکان مختلف سطح استان و به مدت پنج روز برپا خواهد شد.
, ,
,
, 9 قاری برجسته مصری به دعوت سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، برای حضور در محافل قرآنی در ایام ماه مبارک رمضان به ایران سفر می کنند تا در برنامه های قرآنی که باحضور اقشار مختلف مردم روزه دار در استان های مختلف برگزار می شود، به قرائت قرآن کریم بپردازند.
,گفتنی است؛ احمد شحات احمد لاشین، عادل الباز، محمود الشمیس، محمد قطب الطویل، عبدالناصر حرک، محمد شرف الدین، محمد المحمود المریجی، متولی عبدالعال و فاروغ ضیف قاریان برجسته مصری هستند که در محافل انس با قرآن کریم در سطح شهرها و استان ها حضور می یابند.
, ,
,
,
انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه