سرمربی تیم ملی جوانان دارت:
4 دارت انداز برتر به مسابقات جهانی اعزام می شوند
سرمربی تیم ملی جوانان دارت گفت: تیم ملی جوانان دارت در قالب 4 دارت انداز در بخش آقایان و خانم ها به مسابقات جهانی ژاپن اعزام می شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین مومنی سرمربی تیم ملی جوانان دارت کشورمان در حاشیه اردوی آمادگی تیم ملی جوانان دارت که به مدت سه روز در سالن دارت شهید نوروزی گرمسار برگزار شد در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گرمسار آنلاین گفت: فاز دوم اردوهای آمادگی تیم ملی جوانان دارت کشورمان در شهرستان گرمسار به مدت سه روز با حضور 8 دارت انداز برتر کشوری درحوزه تکنیک و آمادگی جسمانی برگزار شده است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین , گرمسار آنلاین ,وی از آمادگی تیم ملی دارت جوانان کشورمان برای اعزام به مسابقات جهانی ژاپن در مهرماه سال جاری خبردادو افزود: تیم ملی جوانان دارت کشورمان تورنمت جهانی خود را با انتخاب 4 نفر از این هشت دارت انداز حاضر در اردوها به ژاپن خواهند رفت .
,سرمربی تیم ملی جوانان دارت در ادامه تصریح کرد: این اردو نهمین حضور اردویی دارت اندازان جوان کشورمان می باشد
,مومنی به حضور دارت انداز جوانان کشورمان در بخش بعدی اردو در استان فارس در چند روز آینده خبردادو گفت: آخرین مرحله اردو به دلیل نوع آب و هوای منطقه برگزاری مسابقات جهانی در شهر بندرانزلی خواهد بود .
]
ارسال دیدگاه