فرماندار جغتای:
کشاورزان الگوی کشت را تغییر دهند
فرماندار جغتای گفت:بازار هندوانه مبتنی بر عرضه و تقاضا بوده و کشاورزان شهرستان جغتای برای جلوگیری از تکرار این وضعیت برای سالهای آینده باید با تغییر الگوی کشت به سمت محصولات کم مصرف آب و مقرون به صرفه تر نظیر پسته و زعفران بروند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام جغتای، ظهر امروز سالن کنفرانس فرمانداری شهرستان جغتای به مناسبت روز دهیاری ها و شهرداری ها میزبان، علیرضا مهدیان فر شهرداری شهر جغتای و دهیاران بخش های مرکزی و هلالی و تعدادی از مسولان این شهرستان بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام جغتای,محمد علی آبادی فرماندار شهرستان جغتای به عنوان سخنران اصلی این مراسم، بعد از تبریک روز دهیار و شهردار، اظهار داشت: یاری خداوند و تدابیر رهبر معظم انقلاب باعث شده است که ایران به امن ترین کشور منطقه تبدیل بشود، امنیتی که زیر ساخت توسعه بخش های مختلف کشور می باشد و باید قدر آن را دانست.
,علی آبادی افزود: با وجود توانمندی نظامی شکل گرفته در جمهوری اسلامی ایران، نه آمریکایی ها و نه هیچ کشور دیگری جرات مقابله نظامی با کشورمان را ندارد.
,رسانه ها برای زدودن محرومیت، به مسولان کمک کنند
,فرماندار جغتای در ادامه با دعوت از رسانه های مختلف مستقر در شهرستان جغتای برای کمک به مسولان گفت: مهمترین دغدغه نهادهای دولتی در سال ۹۶ ایجاد اشتغال و رونق تولید در شهرستان جغتای می باشد، هدفی که جز با یاری دهیاران، مردم و همراهی رسانه ها در جهت انعکاس محرومیت ها و خدمات انجام شده محقق نخواهد شد.
,تغییر کیفیت آب شرب در برخی روستاهای بخش هلالی شهرستان جغتای موضوع دیگری بود که فرماندار جغتای به آن اشاره و خاطرنشان کرد: تغییر کیفیت آب شرب در برخی روستاهای بخش هلالی و همچنین کمبود منابع آب شرب در چند روستای این بخش باعث شده است تا برای انتقال آب از مناطق دورتر دست به کار شویم و در این راستا با مشکلات اجتماعی نیز رو در رو می شویم.
,گاز روستاهای بخش هلالی تا اخر سال جاری وصل می شود
,علی آبادی همچنین با قدردانی از همراهی مردم روستای منیدر در راستای استقرار تجهیزات درریافت شبکه های دیجیتال سیما در این روستا اظهار داشت: با امکان پذیر شدن دسترسی مردم روستای منیدر به شبکه های دیجیتال، پوشش این رسانه دیجیتال در شهرستان جغتای به ۹۶ درصد خواهد رسید.
,وی با انتقاد از برداشت های سیاسی از پروژه های در حال انجام نظیر گازرسانی به روستاهای بخش هلالی شهرستان گفت: ادعای توقف این طرح صحت نداشته و این طرح تا آخر سال جاری تکمیل خواهد شد.
,راه ارتباطی جغتای-الله آباد-کهنه موضوع دیگری بود که فرماندار جغتای با اشاره به آن توضیح داد: برآوردهای اولیه حاکی از نیاز به اعتباری ۷ میلیارد تومانی برای تکمیل این پروژه مهم می باشد که تاکنون از هزینه ۲/۲ میلیارد تومانی آن فقط ۲۰۰ میلیون تومان به پیمانکار پرداخت شده است.
,متاسفانه برای بهبود بازار هندوانه نمی توان کاری کرد
,پس از سخنان علی آبادی، چند تن از دهیاران شهرستان جغتای با طرح برخی مشکلات موجود در روستاهای شهرستان جغتای به بیان نظرات خود در این رابطه پرداختند.
,انتقاد از بی توجهی نمایندگان مجلس به نامه های ارسالی دهیاران، پایین بودن دستمزد دهیاران روستاهای کوچک، عدم وجود بازار مطمعن برای عرضه محصولات کشاورزی روستاییان و اوضاع اسفبار بازار هندوانه در سال جاری و پیاز در سال گذشته از جمله موضوعاتی بود که توسط چند تن از دهیاران شهرستان جغتای در بخش پایانی این دیدار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
,مهدی دستورانی مدیر جهاد کشاورزی جغتای به عنوان یکی از آخرین سخنرانان این جلسه در پاسخ به سوال یکی از دهیاران در رابطه با بازار اسفبار هندوانه کشاورزان شهرستان جغتای گفت: متاسفم، من در این رابطه کاری از دستم بر نمی آید و علی رغم طرح این معضل با مدیر کل جهاد کشاورزی استان، نمی توان برای بهبود وضع فعلی و نجات کشاورزان کاری کرد.
,وی در ادامه با انداختن توپ مشکلات بوجود آمده به زمین رسانه ملی افزود: رسانه ملی با بهره گیری از ظرفیت خود برای آزادی زندانیان کمک مالی میلیاردی جمع می کند، اما برای ترویج کشاورزی صحیح کمکی نمی کند و جای تاسف دارد که باید بگوییم: چک ها و بدهی های بانکی همین کشاورزان را راهی زندان ها خواهد کرد.
,فرماندار جغتای نیز در پاسخ به دغدغه بازار ناامید کننده هندوانه خاطرنشان کرد: بازار هندوانه مبتنی بر عرضه و تقاضا بوده و کشاورزان شهرستان جغتای برای جلوگیری از تکرار این وضعیت برای سالهای آینده باید با تغییر الگوی کشت به سمت محصولات کم مصرف آب و مقرون به صرفه تر نظیر پسته و زعفران بروند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه