دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت؛
سند ۲۰۳۰ با فرهنگ ما حداقل در ۴۰ مورد مغایرت دارد
دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت ضمن بیان اینکه یکی دیگر از ایرادات این سند مشکلات فرهنگی آن است، گفت: در این سند حداقل در ۴۰ مورد تعارض با فرهنگ ما وجود دارد که یکی از مثال های مهم آن این است که در سند کلمه خانواده وجود دارد که طبق تعریف غربی ها خانواده شامل همجنس بازها نیز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورامین ما: حجت الاسلام علی کشوری دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت در مراسم تبیین سند ۲۰۳۰ که در مسجد قبا انجام شده بود گفت: در حال حاضر باید اعلام کنیم کشور ما با یک سری از اسناد خارجی مواجه است که سند ۲۰۳۰ فقط یکی از آنهاست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما,وی خاطر نشان کرد: این اسناد که از غرب برای ما آمده است همگی لوازمی هستند که باعث توسعه غرب در کشور ما می شوند.
,حجت الاسلام کشوری اظهار داشت: اشکال اساسی پذیرفتن این اسناد در این است که ما با غرب فقط مشکلات ظاهری نداریم بلکه مشکل اصلی ما با غرب تفاوت های فکری است.
,دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت تصریح کرد: اگر سند ۲۰۳۰ و سایر اسناد خارجی جدی گرفته نشوند، استقلال کشور به چالش کشیده خواهد شد.
,وی افزود: تبیین سند ۲۰۳۰ دارای حوزه های مختلفی است که باید همه این موارد در نظر گرفته شود که اولین آن این است که این سند غیر قانونی تصویب شده است و از ایرادات دیگر این سند تعارضات بسیار زیادی این سند با قانون اساسی ما است.
,حجت الاسلام کشوری بیان کرد: یکی دیگر از ایرادات سند ۲۰۳۰ این است که با اجرای این سند نفوذ دشمن در ایران قانونمند و ساختاری می شود.
,دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اظهار داشت: یکی دیگر از ایرادات این سند این بود که معلمین ما باید توسط یونسکو آموزش داده می شدند که این کار تفاوتی با حضور مستشاران غربی در کشور در زمان شاه ندارد.
,وی ضمن بیان اینکه یکی دیگر از ایرادات این سند مشکلات فرهنگی آن است، گفت: در این سند حداقل در ۴۰ مورد تعارض با فرهنگ ما وجود دارد که یکی از مثال های مهم آن این است که در سند کلمه خانواده وجود دارد که طبق تعریف غربی ها خانواده شامل همجنس بازها نیز می شود.
,حجت الاسلام کشوری تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات این سند آن است که هدف گذاری ها مغایرت دارد به این معنی که این سند اهدافی را دنبال می کند که با اهداف ملت ایران متفاوت است.
,دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت گفت: از ایرادات دیگر این سند می توان به مغایرتش با سند آموزش و پرورش اسلامی اشاره کرد که تفاوت های بسیار مشهودی در این خصوص وجود دارد.
,وی پس از بیان اینکه نفوذهای مختلفی وجود دارد، بیان کرد: نفوذ می تواند در مسائل امنیتی، اقتصادی، سیاسی، فکری، فرهنگی و دیگر مسائل رخ دهد ولی در این بین نفوذ فکری و فرهنگی مهمترین و خطرناک ترین نوع انواع نفوذ هستند.
,حجت الاسلام کشوری اظهار داشت: تقریباً تمام متخصصین کشور معتقد هستند که نظام آموزشی فعلی ما ناکارامد و نامطلوب بوده و نیازمند تحول است.
,دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت راه تحول و ترمیم آموزش و پرورش را سند تحول بنیادین دانست و بیان کرد: این مسئله بشرطی به خوبی انجام می شود که این الگو مورد بازبینی و تکامل قرار بگیرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه