فرمانده نیروی انتظامی نهاوند خبر داد؛

کشف چاشنی انفجاری از حفاران غیرمجاز در نهاوند

کشف چاشنی انفجاری از حفاران غیرمجاز در نهاوند
فرمانده نیروی انتظامی نهاوند از دستگیری 3 نفر که اقدام به حفاری غیرمجاز می‌کردند خبر داد و گفت: از آن‌ها یک چاشنی انفجاری کشف‌شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری گرو،سرهنگ منصور ملکی در گفت‌وگو با خبرنگاران با تشریح جزئیات این خبر گفت: پلیس نهاوند در دو عملیات و پاک‌سازی مناطق آلوده موفق شد به اهداف برنامه‌ریزی‌شده خود دست‌یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری گرو,

وی اظهار داشت: در عملیات اول با تلاش مأموران پاسگاه شهر برزول ۳ نفر متهم که اقدام به حفاری غیرمجاز در کوه‌های یکی از روستاهای این شهرستان کرده بودند دستگیر شدند.

,

فرمانده نیروی انتظامی نهاوند افزود: مأموران در بازرسی از آنان اقلامی نظیر موتوربرق، وسایل حفاری و مقداری مواد منفجره با یک چاشنی انفجاری کشف و ضبط کردند.

,

وی بیان داشت: در عملیات دوم، پلیس نهاوند موفق شد در عملیات پاک‌سازی در مناطق آلوده ۳ نفر از خرده‌فروشان مواد افیونی سطح شهرستان را شناسایی و از آنان بیش از یک کیلوگرم تریاک کشف کند.

,

ملکی در پایان گفت: در خصوص متهمان پرونده قضایی تشکیل‌شده و تحت رسیدگی می‌باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه