فرزند شهید انصاری:

واکنش تنها استاندار شهید ایران به تهدید به قتلش توسط منافقین

واکنش تنها استاندار شهید ایران به تهدید به قتلش توسط منافقین
فرزند استاندار شهید گیلان گفت: شهید انصاری قبل از ترور منجر به شهادت هم ترور شده بود و بعد تهدید شد اگر راه خود را تغییر ندهد بار دیگر ایشان را ترور می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سمیه اخوین انصاری در گفتگو با خبرنگار ۸دی در رودسر با اشاره به اینکه شهید انصاری فردی ولایی بودند و خط امام برای ایشان بسیار مهم بود اظهار داشت: شهید انصاری در راه امام به شهادت رسیدند و در راه اهدافشان با منافقین جنگیدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,

وی افزود: شهید انصاری را قبل از ترور منجر به شهادت هم ترور کرده بودند و بعد تهدید کردند اگر راه خود را تغییر ندهد بار دیگر ایشان را ترور می کنند.

,

فرزند تنها استاندار شهید ایران ادامه داد: شهید انصاری در پاسخ به منافقین گفتند اگر من صحنه را خالی کنم فردا انصاری‌های دیگری هم کشته می‌شوند و این راه ادامه پیدا نخواهد کرد.

,

وی تأکید کرد: شهید انصاری ایستادند و تا آخرین قطره خون از اسلام و انقلاب دفاع کردند.

,

فرزند شهید انصاری در پایان با اشاره به فرمان آتش به اختیار رهبر انقلاب به جوانان گفت: رهبر انقلاب چند وقت قبل فرمودند که اگر احساس نیاز کنند اعلام آتش به اختیار می کنند و من احساس می کنم شهید انصاری در همان زمان در استان گیلان قیامی را راه انداختند و آتش به اختیار عمل کردند و منافقین از وجود ایشان احساس خطر کردند و وی را به شهادت رساندند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه