همزمان با شب نوزدهم ماه مبارک رمضان؛

نوای «الغوث ، الغوث» در دیار باکریها طنین انداز شد

نوای «الغوث ، الغوث» در دیار باکریها طنین انداز شد
مراسم احیا و شب زنده داری اولین شب از شب های پر فیض قدر در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان با حضور جمع کثیری از مردم مومن و خداجوی شهرستان میاندوآب در مساجد شهری و روستایی و مصلی این شهرستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از زرین خبر؛ این آئین همزمان با سراسر کشور در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در مساجد شهری و روستایی شهرستان میاندوآب با شکوه هرچه تمام تر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, زرین خبر, این آئین همزمان با سراسر کشور در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در مساجد شهری و روستایی شهرستان میاندوآب با شکوه هرچه تمام تر برگزار شد.,

در بزرگترین مراسم احیا و شب زنده داری در شهرستان میاندوآب که  در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد؛ از ساعت‌ها قبل از آغاز مراسم خیابانهای منتهی به مصلی  مملو از جمعیت بود و مردم  از مسیرهای مختلف خود را به این مکان می‌رساندند تا جایی که هنگام آغاز مراسم  خیابان‌ها و معابر منتهی  پر از مشتاقان حریم امن الهی بود.

,

مومنان روزه دار و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت، با سر گرفتن قرآن و مناجات با پروردگار متعال، حال و هوای خاصی از معنویت را به مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان بخشیدند.

,

این مراسم از ساعت 30/22دقیقه با اقامه نمازجماعت و تلاوت قرآن آغاز شد و سپس با سخنرانی و روضه خوانی توسط حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده امام جمعه شهرستان، قرائت دعای جوشن کبیر و مراسم قرآن سرگرفتن وبک یاالله و.. همراه بود.

,

در این شب پرفیض اقشار مختلف مردم با توسل به اهل بیت عصمت و طهارت، دست نیاز به سوی خالق بی‌نیاز برداشته و شب نوزدهم ماه مبارک رمضان را  احیا داشتند.

,

زمزمه «الهی العفو» در تمام مساجد شهر پیچید و روزه دارانی که به صورت فردی و یا به همراه خانواده‌های خود درمراسم حضور یافته بودند، در زیباترین حال به مناجات پرداختند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه