سومین دوره از مسابقات بازگشت محموله فضایی در شهرستان قدس

سومین دوره از مسابقات بازگشت محموله فضایی در شهرستان قدس
سومین دوره از مسابقات بازگشت محموله فضایی با همکاری معاونت علمی پژوهشی سپاه شهرستان قدس، بسیج دانش آموزی و پایگاه علمی بسیج خواهران شهرستان قدس و باحضور ۱۰۰تیم دانش آموزی از سطح شهرستان قدس و شهریار برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیل قدس خبر، پیش از ظهر امروز سومین دوره مسابقات بازگشت محموله فضایی با حضور تیم‌های دانش‌آموزی شهر قدس و شهریار، جمعی از نخبگان و همچنین جمعی از مسئولان شهرستان قدس اعم از سرهنگ اللهیاری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قدس، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اسفندیار، مسئول عقیدتی سیاسی سپاه شهرستان، فرامرزی از اداره آموزش‌وپرورش شهرستان و دکتر قنبری، مسئول کارگروه فرهنگی خانه نخبگان استان تهران در شهرستان قدس برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قدس خبر,

عذیری رئیس هیئت برگزاری این دوره از مسابقات در شهرستان قدس در رابطه با جزئیات این مسابقات اظهار کرد: سومین دوره از مسابقات بازگشت محموله فضایی با  همکاری معاونت علمی پژوهشی سپاه شهرستان قدس، بسیج دانش‌آموزی و پایگاه علمی بسیج خواهران شهرستان قدس و با حضور ۱۰۰تیم دانش‌آموزی از سطح شهرستان قدس و شهریار برگزار شد.

,

وی همچنین با اشاره به سطح‌بندی مسابقات و آینده‌ی این مسابقه افزود:  منتخبین این دوره به عضویت تیم اعزامی به مسابقات سازه‌های هوافضایی کشور خواهند آمد‌ و مسابقات در مرحله کشوری نیز به‌زودی برگزار خواهد شد.

,

 عذیری همچنین از برگزاری دور بعدی این سری مسابقات در ایام بازگشایی مدارس و با حضور پرشورتر دانش آموزان در ایام تحصیلی خبر داد.

,

سرهنگ فیاض اللهیاری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان قدس نیز در حاشیه این مراسم بیان کرد: تحصیل، تهذیب و ورزش ۳رکن و بال اصلی اساسی انسان و خصوصاً جوانان جهت صعود و پیشرفت است و انتظار می‌رود که جوانان میهن با فنون خلاقانه و نوین در عرصه فعالیت‌های علمی این‌چنینی، مسیر کامیابی و سعادت و همچنین خدمت‌گزاری به میهن در آینده را دنبال کنند.

,

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های دشمنان برای انحراف جوانان ایران اسلامی و جلوگیری از پیشرفت این مرزوبوم ف گفت: تلاش دشمنان در این است که نوجوانان و جوانان کشور از مسیر اصلی خود دور گردند و فعالیت مثمر ثمری برای میهن نداشته باشند.

,

انتهای پیام/*

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه