در راستای فراهم سازی زمینه انس با قرآن ؛

۴۰ کلاس‌ ‌تفسیر کلام وحی به همت دارالقرآن حرم رضوی برگزار می‌شود

۴۰ کلاس‌ ‌تفسیر کلام وحی به همت دارالقرآن حرم رضوی برگزار می‌شود
معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی گفت: 40 کلاس‌ ‌تفسیر و حدیث کلام وحیدر راستای فراهم‌سازی زمینه انس با قرآن در ماه مبارک رمضان به همت دارالقرآن حرم رضوی برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس ، حجت الاسلام و المسلمین سید جلال حسینی عنوان کرد: این کلاس‌ها در ۵ رشته‌ مختلف تفسیر، آیات الاحکام، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و تدبر در قرآن با حضور بیش از ۷۹۰ فراگیر در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس,

 

,

وی با اشاره به برگزاری کلاس‌های تفسیر و حدیث به صورت ترمی اظهار داشت: کلاس‌های تفسیر و حدیث ویژه بانوان در ترم ماه رمضان همه روزه در رواق دارالقرآن الکریم حرم مطهر با حضور اساتید برجسته نظیر پاکدل، قدیری، قارونی، گلی‌زاده، برهانی‌مقدم و غیره برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در این کلاس‌ها پس از گذراندن ۱۸ جلسه تفسیر و قبولی در آزمون پایانی، گواهی‌نامه دریافت‌ می‌کنند.

,

 

,

معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی افزود: این محافل قرآنی به شرح و تفسیر سوره‌های «انعام»، «بقره»، «صحیفه سجادیه»، «نهج‌البلاغه» و «تدبر موضوعی قرآن کریم» می‌پردازد.

,

 

,

حسینی گفت: این کلاس‌ها در حرم مطهر رضوی و شعب مختلف سطح شهر از جمله مساجد و حسینیه‌های وابسته به دارالقرآن حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه