مدیرکل هواشناسی خوزستان مطرح کرد:

حمله هماهنگ شده شرجی، ریزگرد و گرما به خوزستان!

حمله هماهنگ شده شرجی، ریزگرد و گرما به خوزستان!
کوروش بهادری گفت: انتظار داریم روند افزایش دما تا سه شنبه ادامه پیدا کند که طی آن دما تا 54 درجه هم خواهد رسید.همچنین تا روز دوشنبه روند افزایش رطوبت هم پیش بینی می شود که بیشترین افزایش دما طی روزهای دوشنبه و سه شنبه خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛کوروش بهادری در گفتگو با خبرنگار رهیاب اظهار داشت: شهرهای اهواز،آبادان و بستان با 51 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای روز گذشته بودند.ضمن اینکه امروز خنک ترین شهر استان ایذه با 27 درجه گزارش شده است.

وی افزود: انتظار داریم روند افزایش دما تا سه شنبه ادامه پیدا کند که طی آن دما تا 54 درجه هم خواهد رسید.همچنین تا روز دوشنبه روند افزایش رطوبت هم پیش بینی می شود که بیشترین افزایش دما طی روزهای دوشنبه و سه شنبه خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان گفت: امروز رطوبت نسبی در آبادان 75 درصد،در اهواز 50،درماهشهر 70 و در بستان هم 60 درصد گزارش شده است.

بهادری بیان کرد: غبار برخاسته از بخشی از کانون های داخلی،شعاع دید را امروز تا 4 کیلومتر رساند که باتوجه به پایدار نبودن وزش باد جای نگرانی نخواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب ,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه