مدیرکل اوقاف قزوین خبر داد:

راه‌اندازی خدمات غیرحضوری سازمان اوقاف و امور خیریه

راه‌اندازی خدمات غیرحضوری سازمان اوقاف و امور خیریه
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین از راه‌اندازی خدمات غیرحضوری سازمان اوقاف و امور خیریه خبر داد و گفت: این طرح سراسری بوده و با هدف ارائه خدمات به صورت الکترونیکی راه‌اندازی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام غلامرضا عادل در گفت‌وگو با  صبح قزوین از راه‌اندازی خدمات غیرحضوری سازمان اوقاف و امور خیریه خبر داد و اظهار کرد: این طرح سراسری بوده و با هدف ارائه خدمات به صورت الکترونیکی راه‌اندازی شده است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: خدمات غیرحضوری این سازمان از جمله نمایش تمام بقاع متبرکه سراسر کشور اعم از اماکن مقدس، امامزاده‌ها، آرامگاه‌ها، قدمگاه‌ها، مهدیه، سقاخانه‌ها، زینبیه و غیره است که برای دسترسی آسان به مسافران و علاقمندان ارائه می‌شود. 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت: آحاد مردم جامعه می‌توانند از طریق خدمات غیرحضوری نذورات خود را به بقاع متبرکه و یا امامزاده‌های مورد نظر پرداخت کنند. 

وی یادآور شد: فهرست قراردادهای اجاره، قبوض قراردادهای اجاره و همچنین پرداخت قبوض از طریق خدمات غیرحضوری سازمان اوقاف و امور خیریه امکان‌پذیر است که هر استان می‌تواند از طریق آن خدمات دریافت کند. 

این مسئول اضافه کرد: مردم استان قزوین می‌توانند از طریق امکانات غیرحضوری خدمات شایانی دریافت کرده و همکاری‌های لازم را با اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان در این زمینه انجام دهند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه