حلقه گم شده مسئولین قشم در فضای مجازی
درحال حاضر بیش از ۷۰درصد از مردم ایران بطور مستقیم به اینترنت دسترسی دارند و به صراحت میشه گفت هیچکس وجود نداره که روزش رو بدون ارتباط مستقیم یا غیر مستقیم با فضای مجازی بگذراند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قشم آزاد ؛ فرصت و تهدیدهای فضا مجازی بسته به سن، جنس، قشر، موقعیت شغلی و یا اجتماعی افراد جامعه متغیره و همه میدونیم که ارتباط توی فضای مجازی دو طرفه است؛ به قول سعدی که میگه ” کمال همنشین در من اثر کرد” هر مخاطب به طور قطع تحت تاثیر افرادی قرار میگیره که با سواد رسانه ای بالا، هوشمندانه این فضا رو مدیریت می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قشم آزاد,امروز ضریب نفوذ فضای مجازی به حدی بالاست که کارشناسان معتقدن به کمک شبکه های اجتماعی میشه رفتار و عملکرد یک جامعه رو تغییر داد، فروش یه محصول خاص رو بیشتر کرد و به طور خلاصه فعالیت های دنیای واقعی رو از طریق شبکه های اجتماعی مدیریت کرد.
,شاید به همین دلیل است که خیلی از مسئولین، چهره های سیاسی و یا فرهنگی کشور در شبکه های مختلفی مثل توییتر، اینیستاگرام، فیس بوک، تلگرام و… صفحه شخصی دارند.
,عده ای بواسطه مشغله و کمی وقت کمی اداره کردن صفحاتشون رو به مدیران قابل اعتمادی واگذار کردن، عده ای ترجیح میدهند هرچند کم اما مستقیما خود پست بذارن و با مخاطب ارتباط برقرار کنند و یه سری هم که صفحاتشون در حد خبرگزاری اداره می شود.
,نفْس این حضور قابل تقدیره، با توجه به اینکه از نظر رهبر معظم انقلاب اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب اسلامیه و خودشون هم بسیجی وار تو این صحنه ایفای نقش میکنند چقدر خوب در جزیره قشم هم قدری بیشتر در این عرصه کار شود و هر مسئول صفحه شخصی خودش رو داشته باشد.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه