در راستای حمایت از کشاورزان انجام شد؛

بیمه بیش از ۱۵۰۰ هکتار از مزارع گندم شهرستان آبیک

بیمه بیش از ۱۵۰۰ هکتار از مزارع گندم شهرستان آبیک
در راستای حمایت از کشاورزان آبیکی طی سال جاری یک هزار و 693 هکتار از مزارع گندم این شهرستان تحت پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیژن لطفی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبیک در گفت وگو با  نگاه آبیک اظهار کرد: در حال حاضر سه مرکز خرید در شهرستان آبیک محصول گندم‌کاران را خریداری می‌کند و با توجه به افزایش ظرفیت سیلوهای این شهرستان در سال جاری به ۶۵ هزار تن، انتظار می‌رود تأخیر در خرید محصولات کشاورزان و ایجاد صف‌های طولانی وسایل نقلیه در این مراکز مرتفع شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  نگاه آبیک,

وی برگزاری کارگاه‌ها و بازدیدهای آموزشی، اجرای چهار مورد مزرعه الگویی و سایت جامع الگویی تولیدی- ترویجی، افزایش سطح بیمه مزارع گندم با استقرار نماینده بیمه در مراکز را از اقدامات فنی و حمایتی در راستای تولید بهتر محصول گندم انجام شده در شهرستان آبیک ذکر کرد.
این مسئول اضافه کرد: طی سال جاری یک هزار و ۶۹۳ هکتار از مزارع گندم این شهرستان تحت پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفت.

,
,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبیک اجرای برنامه کشاورزی حفاظتی در سطح دو هزار و ۲۱۳ هکتار و مبارزه با آفت سن در سطحی حدود ۲۱ هزار هکتار را از دیگر برنامه‌های اجرا شده برای بهبود کیفیت گندم در سال زراعی جاری عنوان کرد.

,

لطفی یادآور شد: سطح زیرکشت گندم در شهرستان آبیک طی سال زراعی جاری ۱۵ هزار و ۸۰ هکتار آبی و یک هزار و ۷۶۴ هکتار دیم است.

,

این مسئول پیش‌بینی کرد: حدود ۶۸ هزار تن محصول گندم از این این میزان سطح زیر کشت برداشت شود.
انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه