معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:
سلامت مردم متأثر از دو عامل ذاتی و محیطی است / جای خالی جوانان در مساجد
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: سلامت مردم از دو عامل ژنتیک و محیط تاثیر می پذیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاک پرس، پروفسور الماسی در همایش صیانت و گفتمان سازی رویکرد اجتماعی سازی مبارزه با مواد مخدر، اظهار داشت: با توجه به نیاز استان، معاونت اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی شد و ما از معدود استانهای دارای این معاونت هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس,معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان کرد: رویکرد اجتماعی در تامین سلامت همه جانبه یک رویکرد جهانی و حاصل شش دهه فعالیت دانشگاهی است.
,پروفسور الماسی عنوان کرد: بین 15 تا 25 درصد مردم از نظر حوزه سلامت در پژوهش ها مورد بررسی قرار گرفته و مابقی مغفول مانده است.
,وی سلامت را متاثر از ژنتیک و محیط دانست و با تاکید بر لزوم توجه به عامل محیط افزود: ما درصدد کاهش مشکلات از طریق توجه به رویکرد اجتماعی هستیم.
,پروفسور الماسی خواستار احصا نقاط ضعف و قوت شد و گفت: یکی از موانع موجود تبلیغات جهانی علیه مسلمانان است به گونه ای که در شکل و شمایلی مسلمان، فرد اقدام به ذبح انسانها می کند؛ همین امر اتحاد مسلمانان را هدف قرار داده است.
,وی با اشاره به اینکه برای مبارزه با بیکاری باید فرهنگ اشتغال آفرینی ایجاد شود افزود: پاکسازی محیط در کنار ترویج مباحث دینی از جمله عوامل موثر در کاهش گرایش به مصرف مواد مخدر است.
,پروفسور الماسی با بیان اینکه برخی به دلیل استرس به سمت مصرف مواد مخدر گرایش می یابند گفت: بسیاری از معتادین پس از ازدواج معتاد شده اند بنابراین همه این عوامل باید لحاظ شود.
,وی با گلایه از اینکه در شهر ما مساجد رونق ندارد و صفوف نمازگزاران را افراد مسن تشکیل می دهد افزود: به منظور اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر باید خانواده ها وارد عمل شوند.
,معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خواستار سپردن آموزش و پرورش به روحانیت شد و گفت: همچنین لازم است روحانیون بیش از پیش به مهارتهای زندگی توجه کنند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه