اورژانس اجتماعی ازنا افتتاح شد+عکس
پایگاه اورژانس اجتماعی ازنا همزمان با ۱۵۰ پایگاه دیگردرسراسرکشور باحضور رئیس دادگستری این شهرستان و تعدادی ازمسولان و مددکاران اجتماعی درمحل اداره بهزیستی افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک گودرز توکلی طی این مراسم گفت: اورژانس های اجتماعی زیرنظر انجمن های مردم نهاد سازمان بهزیستی کشور با حمایت قوه قضاییه و نیروی انتظامی درتعامل با نهادهای حمایتی دیگر باهدف پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی، فردی و خانوادگی ازقبیل خودکشی، اعتیاد، تکدی گری ،کودکان سرراهی و جمع آوری مجنونان و غیر... شکل گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,,
رئیس بهزیستی ازنا درادامه گفت: تیم اورژانس اجتماعی شهر ازنا متشکل از سه روانشناس سه مددکار یک دفتردار و خودروی امداد می باشد که با بروز آسیب های مختلف اجتماعی مرتبط باسازمان بهزیستی ضمن مداخله و انجام کارهای روانکاوی و مشاوره موارد را حل وفصل می کنند و درصورت لزوم به مرکز نگهداری پایگاه اورژانس یا مراکز ذیصلاح دیگر ارجاع می دهند.
,,
توکلی درخاتمه با این بیان که ازنا جزء شهرهای کم آسیب است افزود: پایگاه اورژانس اجتماعی ازنا مستقر در مرکز بهزیستی با سامانه تلفنی ۱۲۳ به صورت شبانه روز باحسن وظیفه آماده ارائه خدمات اجتماعی به شهروندان عزیز می باشد.
,,

,

,

,

,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه