رابط پارلمانی سازمان بازرسی کل کشور:
سیاست های ترامپ پایه های حکومتی وی را متزلزل تر می کند
حجت الاسلام والمسلمین امیری کهنوج گفت: فرمان منع ورود چند کشور مسلمان به آمریکا باید موجب اتحاد و انسجام بیشتر کشورهای اسلامی شود و رگ غیرت را در آنها زنده کند تا به خود بیایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا امیری کهنوج در گفتگو با ناب نیوز در واکنش به فرمان منع صدور ویزای آمریکا برای کشور ایران و چند کشور مسلمان دیگر گفت: در زمینه محدودیت ورود کشورهای اسلامی در سفر به ایالات متحده چند نکته مهم قابل توجه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز,استیصال آمریکا در خاورمیانه و نفوذ جمهوری اسلامی در کشورهای مختلف عامل اقدام اخیر آمریکا در منع ورود کشورهای مسلمان است
, استیصال آمریکا در خاورمیانه و نفوذ جمهوری اسلامی در کشورهای مختلف عامل اقدام اخیر آمریکا در منع ورود کشورهای مسلمان است,رابط پارلمانی سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه سیاست های آمریکا در منطقه شکست خورده است، تصریح کرد: آمریکا به دنبال اعمال نفوذ در منطقه خاورمیانه و تسلط بر کشورهای اسلامی این منطقه و منابع عظیم آنها بود که در این زمینه شکست خورد و نتوانست سیاست های خود را در سوریه، عراق و بسیاری از کشورهای دیگر پیاده کند.
,وی ابراز کرد: این استیصال و شکست خوردگی درخاورمیانه باعث شده رئیس جمهور جدید آمریکا حرکاتی انجام دهد و رو به اقداماتی بیاورد که با قوانین بین المللی و عقل سلیم سازگاری ندارد و در آینده نیز نفعی برای این کشور نخواهد داشت.
,حجت الاسلام والمسلمین امیری کهنوج بااشاره به نفوذ و پیشرفت ایران اسلامی به عنوان یکی از عوامل اقدامات اخیر آمریکا بیان کرد: در سال های بعد از انقلاب، گرایش آزادی خواهان عالم به اسلامی که ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار دارد، بیشتر شده است.
,وی افزود: آمریکا منشاء همه این نفوذها و توسعه را جمهوری اسلامی ایران می داند لذا روز به روز مخالفت های خود را با نقشه ها و حیله های جدید بیشتر می کنند؛ آنها جمهوری اسلامی ایران را عامل بیداری اسلامی و بیداری جهانی می دانند و به همین دلیل در تقابل با جمهوری اسلامی هرکاری انجام می دهند.
,ممنوعیت ورود کشورهای مسلمان به آمریکا باید موجب اتحاد بیشتر این کشورها شود/ ملت های مسلمان تقابل جدی با استکبار جهانی داشته باشند
, ممنوعیت ورود کشورهای مسلمان به آمریکا باید موجب اتحاد بیشتر این کشورها شود/ ملت های مسلمان تقابل جدی با استکبار جهانی داشته باشند,نماینده مردم کهنوج در مجلس نهم اظهار داشت: نکته مهمی که کشورهای اسلامی باید به آن توجه داشته باشند این است که فرمان منع ورود چند کشور مسلمان به آمریکا باید موجب اتحاد و انسجام بیشتر کشورهای اسلامی شود و رگ غیرت را در آنها زنده کند تا به خود بیایند.
,حجت الاسلام و المسلمین امیری کهنوج تاکید کرد: این اتحاد باید بیشتر شکل گیرد تا ملت های مسلمان در کنار هم، تقابل جدی از نظر فکری و اندیشه ای با استکبار جهانی داشته باشند و همچنین از نظر مسائل اقتصادی و بنیه مالی، با توجه به امکانات بالقوه فراوانی که در کشورهای اسلامی خاورمیانه وجود دارد، از این منابع ارزشمند استفاده کنند و وضعیت خود را سامان دهند که در این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشند تا آمریکا یا هرکشور زورگوی دیگری نتواند شاخ و شانه بکشد.
,رابط پارلمانی سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: سیاستی که رییس جمهور آمریکا در پیش گرفته برای تداوم حکومت خودش هم نفعی نخواهد داشت؛ این نوع تصمیم ها پایه های حکومت وی را متزلزل می کند کمااینکه ترامپ در میان جامعه آمریکا نیز مخالفین زیادی دارد و تظاهرات زیادی در ایالت های مختلف علیه وی صورت می گیرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه