بمناسبت هفته گرامیداشت عفاف و حجاب؛
عرضه کنندگان پوشاک عفاف و حجاب در البرز تقدیر می شوند
معاون اجتماعی فرماندهی ناجا استان البرز گفت:همایش مجمع امور صنفی و صنوف پوشاک و تقدیر از صنوفی که کالاهای عفاف و حجاب را به مردم ارایه می دهند برگزار خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ خسروی مسئول دبیرخانه هفته عفاف وحجاب استان البرز به کرج رسانه در خصوص علت نامگذاری هفته عفاف و حجاب گفت:در زمان روی کار آمدن رضا خان قانون متحد الشکل بودن البسه تصویب شد و در این قانون تاکید شده بودکه مردان باید از کت و شلوار و کلاه فرنگی استفاده کنند و به دختران دستور دادن که دختران بی حجاب وارد دانشگاه شوند که بر این اساس مومنین در مسجد گوهرشاد مشهد دست به قیام زدند و این روز در تاریخ ایران ماندگار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرج رسانه,وی افزود: هفته عفا ف و حجاب که با شعار حیا ،عفاف،حجاب وندای فطرت از روز شنبه هفده تیر آغاز شده و تا بیست وسوم تیرماه ادامه خواهد داشت و برنامه های متنوعی توسط نیروی انتظامی تدارک دیده شده است.
,این مسول در خصوص برنامه های هفته عفاف و حجاب گفت:در اولین روز از هفته حجاب اهدای گل به زنان باحجاب و نصب بنر و بیلبورد در سطح شهر صورت گرفت و در روز دوشنبه راه اندازی نمایشگاه توسط معاونت اجتماعی در پارک تنیس و انجام سخنرانی توسط فرماندهان انتظامی در سطح مساجد انجام می شود.
,وی اظهار داشت : روز سه شنبه” نه” به پوشاک خارجی نامگذاری شده و سخنرانی در مناطق آسیب پذیر انجام می شود و همچنین برگزاری همایش با مجمع امور صنفی و صنوف پوشاک و تقدیر از صنوفی که کالاهای عفاف و حجاب را به مردم ارایه می دهند صورت خواهد گرفت.
,سرهنگ خسروی ادامه داد: در روز چهارشنبه نشست تخصصی نیروی انتظامی برگزار میشود و در روز پنج شنبه به خواهران شاغل در نیروی انتظامی لوح تقدیر و هدایایی داده می شود .
,معاون اجتماعی و فرمانده انتظامی البرز در پایان گفت:روز جمعه که آخرین روز هفته عفاف و حجاب است حضور در نماز جمعه و دیدار با خانواده های شهدایی که در این راستا فرزندانشان به شهادت نایل شدند و برنامه های متنوعی توسط نیروی انتظامی تدارک دیده شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه