سجاد گلی،مسؤل بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان نیر شد
آیین تکریم و معافه مسئول جدید بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی آزادگان شهرستان نیر با حضور مسئولان دانشگاه فرهنگیان و بسیج دانشجویی استان در این دانشکده برگزار شد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ابصارخبر، مراسم تکریم و معافه مسئول جدید بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی آزادگان شهرستان نیر با حضور نورمند سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان ،توفیق حسن پور سرپرست دانشگاه فرهنگیان آزادگان نیر و علیرضا روحبخش مسئول بسیج دانشجویی حوزه شهید علم الهدی در این دانشکده برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابصارخبر،, ابصارخبر،,نورمند سرپرست مراکر استانی دانشگاه فرهنگیان اردبیل در ابتدای این مراسم ضمن خیر مقدم گویی به نقش بسیج در رشد و تعالی اندیشه های ملت و دانشجویان از بدو انقلاب اسلامی تا کنون اشاره کرد و گفت: به فرموده یرهبر معظم انقلاب، بسیج مزرعه ی بی حصار است که برای جوانان شور آفرین و برای دشمنان بیم آفرین است و بحمدالله تاکنون وظایف خود را بخوبی انجام داده است و کارگشایی و توانمندی خود را در همه ی عرصه ها نشان داده و پا به پای حضور مردم در تمامی عرصه ها همیشه پیشرو بوده است.
,وی افزود:حضور بسیج در همه ی لایه های اجتماعی، علمی، دفاعی، بهداشتی، محرومیت زدایی و سازندگی، همگی نشان دهنده آن است که موفق ترین و تأثیرگزارترین نهاد در بین نهادهای اجتماعی در سطح کشوراست.
,نورمند در ادامه سخنان خود به تبیین انتظارات مردم از بسیج پرداخت و گفت:هم اکنون مهمّ ترین انتظاراتی که از بسیج و به ویژه بسیج دانشجویی در دانشگاه ها و دانشگاه فرهنگیان می رود، پایبندی به الزامات اخلاقی،علمی، اجتماعی و زمینه های رشد وتعالی آن، تقویت صبر و گذشت و افزایش ظرفیّت های درونی، داشتن جنبه در مواجهه با مسائل سیاسی، مذهبی و فرهنگی کشور، برخورد با محبت و عطوفت، تعامل صحیح با محیط کاری و جامعه و تلاش بی وقفه را لحاظ قرار دهد توجّه به این نکات می تواند مجموعه ی بسیج را در پیشرفت هر چه بیشتر اهداف نظام عزیزمان یاری رساند.
,در پایان این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات میلاد صادقی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشکده، سجاد گلی بعنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی آزادگان نیر معرفی شد.
,,







, 
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه