مسئول بسیج جامعه زنان اشتهارد؛

برنامه های هفته عفاف و حجاب در شهرستان اشتهارد تشریح شد

برنامه های هفته عفاف و حجاب در شهرستان اشتهارد تشریح شد
ترابی: برنامه های هفته عفاف و حجاب در شهرستان اشتهارد را تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  ترابی مسئول بسیج جامعه زنان اشتهارد در گفتگو با تات خبر با بیان اینکه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه تأثیر بسزایی در تحکیم بنیان خانواده و سلامت جامعه دارد، اظهار داشت: از  مهم ترین برنامه های هفته عفاف و حجاب در شهرستان اشتهارد برگزاری راهپیمایی بزرگ "عفاف و حجاب ” در شهرستان می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تات خبر ,

مسئول بسیج جامعه زنان اشتهارد در خصوص راهپیمایی روز ملی حجاب و عفاف چهارشنبه ۲۱ تیر ماه عنوان کرد: راهپیمایی از میدان آزادگان به سمت پارک حافظ جنب تالار شهرداری اشتهارد از ساعت ۱۸ شروع و همراه با برنامه هایی از قبیل سخنرانی، اجرا گروه سرود، اهدا جوایز به بهترین محجبه ها، اجرا کلیپ و دکلمه خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب را نیز در این هفته خواهیم داشت، خاطر نشان کرد: در این غرفه ها محصولات فرهنگی، کتاب، کار با کودک، غرفه نقاشی با موضوع حجاب، عکاسی، دوخت چادر حجاب، محصولات اقتصاد مقاومتی، غرفه نذر حجاب و غیره به نمایش گذاشته می شود.
ترابی در پایان تصریح کرد: دیدار با بانوان محجبه ادارات، اهدا کارت هدیه و گل به بانوان شهرستان در سطح پارک ها و شهرک ها، فعال شدن گروه های امر به معروف و نهی از منکر، برپایی غرفه مشاوره، توزیع بروشور با موضوع عفاف و حجاب از وصیتنامه شهدا در طی هفته در سطح شهر، توزیع کتاب های مهدیه و لباس های سخنگو در بین کودکان ۷ تا ۱۱ سال و نصب بنرهای حجاب و عفاف در سطح شهر و مغازه ها از دیگر برنامه های اجرایی هفته عفاف و حجاب می باشد.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه