فرماندار اردستان خبرداد؛
ساخت ۵۰دستگاه مسکن اجتماعی در اردستان
غیور گفت: پیش بینی مسکن اجتماعی در استان اصفهان ۶۲۷ مسکن بوده که در شهرستان اردستان نیز ۵۰ دستگاه مجوز ساخت دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح اردستان؛ فرماندار اردستان عصر امروز در جلسه شورای مسکن در فرمانداری اظهار کرد: پیش بینی مسکن اجتماعی در استان اصفهان ۶۲۷ مسکن بوده که در شهرستان اردستان نیز ۵۰ دستگاه مجوز ساخت دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح اردستان,علیرضا غیور گفت: جانمایی مسکن اجتماعی باید در نقاطی از شهر باشد که خدمات رسانی به آن ها به راحتی صورت گیرد.
,وی افزود: چند مکان در شهر اردستان مورد نظر قرار گرفته که با بازدید توسط فرمانداری، اداره راه و شهرسازی و بنیاد مسکن نظر قطعی اعلام و مراحل اجرایی آن در دستور کار قرار خواهد گرفت.
,غیور تاکید کرد مسکن اجتماعی ویژه افراد کم در آمد و افرادی هستند که به نوعی از تهیه مسکن درمانده یا افرادی که تازه تشکیل خانواده داده اند تعلق خواهد گرفت که به صورت مشارکتی ساخته خواهد شد.
,فرماندار اردستان با اشاره به کمبود زمین در بعضی از نقاط شهری تاکید کرد: گورستان های اردستان با مدیریت شهری باید از وضعیت فعلی خارج شده و سامان بگیرد که در این زمینه شهرداری می تواند ورود پیدا کند.
,وی زمین مورد نیاز برای ساخت مسکن اجتماعی را پنج هزار متر مربع اعلام کرد که در حال حاضر مکانی مناسب در داخل شهر یا اطراف آن وجود ندارد.
,فرماندار اردستان با اشاره به منابع مالی این طرح گفت: منابعی که در این طرح استفاده خواهد شد منابع داخلی اداره راه و شهر سازی خواهد بود که آورده متقاضی و کمک خیران نیز کمک حال است.
,وی با بیان اینکه ساخت مسکن اجتماعی باید به صورتی ساخته شود که مشکلات طرح مسکن مهر را نداشته باشد، تصریح کرد: پس از آماده شدن مسکن مورد نظر افراد متقاضی به صورت اجاره ای و نهایت صاحب خانه خواهند شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه