عضو شورای ترویج فرهنگ قرآنی کشور؛

اهتمام به ترویج عفاف و حجاب، دستور قرآنی و دینی است

اهتمام به ترویج عفاف و حجاب، دستور قرآنی و دینی است
عضو شورای ترویج فرهنگ قرآنی کشور تصریح کرد: بی شک اهتمام به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در کشور ، یک دستور قرآنی و دینی است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام دکتر سعید بهمنی در گفتگو با خبرنگار سایت کریمه با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: امروز یکی از مهم ترین رسالت ها را در این باره مدیران و برنامه سازان صدا و سیما برعهده دارند چرا که با داشتن مخاطبین بسیار و میلیونی، بهترین بستر انجام کار فرهنگی تاثیرگذار برای آن ها فراهم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کریمه,

وی افزود: با توجه به حجم و دامنه گسترده تهاجم فرهنگی دشمن به ویژه در راستای خدشه وارد کردن بر اصل عفاف و حجاب، می بایست از تمام ظرفیت های هنری، ادبی و رسانه ای در این باره بهره بُرد تا نسل جوان را هر چه بیشتر با ضرورت و بایسته های تحکیم امر عفاف و حجاب آشنا کرد.

,

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی همچنین با تاکید بر لزوم اهتمام جدی مسئولان نسبت به مقابله با بدحجابی در کشور خاطرنشان کرد: آنچه مسلم است این که همه ما باید حدود الهی به ویژه در زمینه عفاف و حجاب را رعایت کنیم و در این بین مسئولان و کارمندان دولت که بخش قابل توجهی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند باید در این باره پیشتاز باشند.

,

وی با بیان این که نیازمند فرهنگ سازی دقیق و منسجم در این رابطه هستیم، گفت: گرچه برای اصلاح فرهنگ عفاف و حجاب، الزاماً باید شناخت افراد تغییر کند اما حجاب لزوما ناشی از شناخت نیست، بلکه علاوه بر شناخت نیاز به کار فرهنگی دراز مدت و نیز تحقق بستر الزامات قانونی وجود دارد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه