معاون امور دهیاری‌های کشور:

آران و بیدگل الگوی موفق درون زایی توسعه در کشور است

آران و بیدگل الگوی موفق درون زایی توسعه در کشور است
سعیدرضا جندقیان گفت: خدمات همیشه توسعه آفرین نیست و باید با تقویت اندیشه و افزایش متغیرهای ذهنی توسعه را کامل کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خطب شکن؛ معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور صبح امروز در گفتگویی با بیان این که بیش از هزار و ۴۲۰ شهر و ۳۳ هزار و ۵۰۰ دهیاری در کشور وجود دارد اظهار کرد: بیش از یک هزار و ۲۰۰ شهرداری در این میان با مشکل درآمد مواجه هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن,

سعیدرضا جندقیان از اختصاص و واریز بیش از ۱۰ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از زمان تأسیس سازمان دهیاری‌ها در وزارت کشور برای روستاها خبر داد و تاکید کرد: افزایش سهم روستاها در مالیات بر ارزش افزوده نشان از رویکرد مثبت قانون‌گذار به مباحث روستایی در برنامه ششم توسعه دارد و لازم است روستائیان به ویژه دهیاران به عنوان مدیران روستا با استفاده از ظرفیت روستا این فرصت را برای توسعه به کار گیرند.

,

وی اتخاذ راهکار برای خودکفایی دهیاری‌ها و درون زایی توسعه روستایی را نیازی ضروری دانست و تصریح کرد: خدمات همیشه توسعه آفرین نیست و باید با تقویت اندیشه و افزایش متغیرهای ذهنی توسعه را کامل کرد.

,

جندقیان بیدگلی، آران و بیدگل را الگویی موفق در این زمینه معرفی کرد و گفت: در کشور با متوسط نرخ بیکاری ۱۲ و نیم درصدی روبه روی هستیم اما شهرستان آران و بیدگل با نرخ زیر پنج درصد بیکاری یکی از بهترین نقاط کشور از لحاظ اشتغال است و این به دلیل فعالیت صنایع خصوصی با پشتوانه فکری قوی است.

,

وی با بیان این که اگر با نرخ دولتی می خواستیم این شهرستان را به این جایگاه برسانیم باید حداقل ۲۰۰ سال بودجه دارایی را تزریق می کردیم خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها باید خودکفا باشند و با درآمدهای پایدار اداره شوند.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه