مدیر امور سینماهای حوزه هنری همدان خبرداد :
تاکنون قیمت بلیتهای سینما در استان همدان افزایش نداشتهاست
مدیر امور سینماهای حوزه هنری استان همدان با بیان اینکه تاکنون قیمت بلیتهای سینما در استان همدان افزایش نداشتهاست گفت: نرخ بلیت سینماهای همدان همچنان براساس تعرفه سال 95 و همان 6 هزار تومان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید شرفی در گفت و گو با صبح الوند اظهارکرد: در سینماهای استان هم همچون سایر نقاط کشور فیلمهایی چون خوب، بد، جلف و گشت ارشاد 2 به همراه نهنگ عنبر 2 در صدر پرفروشترینهای امسال تاکنون قرار دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,,
وی با تاکید بر اینکه از ابتدای امسال تاکنون قیمت بلیتهای سینما در استان همدان افزایش نداشتهاست، گفت: نرخ بلیت سینماهای همدان همچنان براساس تعرفه سال 95 و همان 6 هزار تومان است با این تفاوت که در سال گذشته و برای روزهای پنجشنبه و جمعه این مبلغ 5 هزارتومان بود که امسال این امر منتفی شده و قیمت بلیتها برای کل هفته یکسان است.
,,
شرفی با مطلوب دانستن میزان استقبال مردم همدان از فیلمهای اکران شده امسال ، افزود: هم اکنون و در شهر همدان فیلمهای « رگ خواب» و «زیر سقف دودی» در سینما قدس و «نهنگ عنبر2 » و «ویلایی ها» در سالن سینما فلسطین و در سالن سینما بهمن شهرستان ملایر هم فیلمهای «نهنگ عنبر2»، «ویلاییها» و «زیر سقف دودی» بروی اکران قرار دارد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه