گزارشی از گرانی مرغ در استان؛
گرمای هوا قیمت مرغ را داغ کرد
گرمای هوا و کاهش تعداد جوجه ریزی در روزهای اخیر باعث گرانی قیمت مرغ در بازار استان شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسم ویژه رئیس اتحادیه گوشت و مرغ سمنان در گفتگو با خبرنگار قومس با بیان اینکه گرمای هوا باعث عدم رغبت مرغداران به جوجه ریزی شده است، گفت: کمبود مرغ زنده در بازار باعث افزایش قیمت آن شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,ویژه در ادامه افزود: علاوه بر کاهش میزان جوجه ریزی، وجود بیماری آنفلوانزای مرغی در دو ماه گذشته منجر به نابودی مقداری از جوجه ها و کمبود مرغ در بازارفعلی شده است.
,وی با اشاره به نوسان قیمت مرغ در چند روز اخیر بیان کرد: قیمت مرغ از 7هزار و800 تومان در هفته گذشته به 8هزار و 100 تومان رسیده است.
,ویژه در خصوص وضعیت استان سمنان از لحاظ تولید مرغ افزود: استان از لحاظ تولید مرغ مشکلی ندارد و علاوه بر تامین نیازهای داخلی، مازاد مصرف به استانهای همجوار صادر می شود.
,وی با بیان اینکه قیمت هر کیلو تخم مرغ در بازار مصرف هم اکنون بین 4هزار و200 تا 4هزار و 300 تومان است، گفت: قیمت تخم مرغ فعلا ثابت است.
,رئیس اتحادیه گوشت و مرغ سمنان در خصوص مدت زمان نوسان قیمت مرغ اظهار کرد: اینکه قیمت مرغ چه زمانی به ثبات برسد فعلا مشخص نیست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه