به جرم قتل 7 نفر؛

قاتل خانواده سلماسی به ۵ بار قصاص محکوم شد

قاتل خانواده سلماسی به ۵ بار قصاص محکوم شد
فردی که ۷ نفر از اعضای یک خانواده سلماسی را به قتل رسانده بود به ۵ بار قصاص محوم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز،رئیس دادگستری خوی در جمع خبرنگاران احکام صادره برای قاتل خانواده سلماسی را ارائه کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

بر اساس اظهارات علی حسن زاده، پس از رسیدگی های جامع به پرونده قتل خانواده سلماسی توسط داماد این خانواده، قاتل به ۵ بار قصاص در ملا عام، ۱۴۸ ضربه شلاق و ۱۴ سال زندان محکوم شد.

,

وی در خصوص جزئیات این پرونده و نیز محکومیت هرکدام از بندهای جنایت، گفت: این قاتل از بابت قتل تعداد هفت فقره قتل عمدی به تعداد پنج نوبت به مجازات قصاص نفس (از بابت ارتکاب چهار فقره قتل عمدی زن و سه فقره قتل عمدی مرد)، از بابت سرقت مسلحانه در شب به ۱۰ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق، از بابت تهیه، حمل و استفاده از سلاح به ۲ سال حبس و از بابت تهدید با اسلحه (همسرش قبل از فوت و مالباخته به هنگام سرقت) ۲ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق مجوم شده است.

,

رئیس دادگستری خوی، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه جنایت صورت‌گرفته موجب اخلال در نظم و امنیت عمومی و جریحه‌دار کردن احساسات عمومی مردم شده، مصلحت نیز در اجرای قصاص در ملاءعام بوده و به همین جهت و تسکین اهالی و اولیای‌دم کشته‌شدگان و عبرت‌آموزی و پیشگیری از چنین جنایتی مقرر شد مجازات قصاص در مقابل درب منزل محل جنایت با تامین امنیت انجام پذیرد.

,

وی بیان داشت: پرونده این قتل در حال جریان است و بزودی احکام سایر محکومین نیز ارائه خواهد شد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه