اجتماع بزرگ مردمی صیانت از حریم خانواده در قرچک برگزار شد
همزمان با 21 تیرماه، روز ملی عفاف و حجاب اجتماع بزرگ مردمی صیانت از حریم خانواده در شهرستان قرچک برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از قرچک آنلاین،هزاران نفر از اقشار مختلف و خانواده های شهرستان قرچک با حضور در خیابان های شهر، دفاع خود را از حریم حجاب و عفاف نشان دادند و بر صیانت از این اصل که باعث استحکام بنیان خانواده می شوند تأکید کردند.
شرکت کنندگان در این راهپیمایی با گرامیداشت هفته عفاف و حجاب با در دست داشتن پلاکاردها و سردادن شعارهایی خواستار ترویج فریضه دینی و اسلامی حجاب و عفاف و برخورد با کسانی شدند که با هنجارشکنی و رعایت نکردن حجاب، به آسیب های اجتماعی دامن می زنند.
,

خانواده های تجمع کننده قرچکی با سر دادن شعارهای لبیک یا زهرا(س) و لبیک یا زینب (س) و سلامت جامعه حق جوانان ماست، بر لزوم توجه به توطئه دشمنان قسم خورده نظام در مقابله با فرهنگ عفاف و حجاب تأکید کردند.
تجمع کنندگان مسیر میدان کلانتری تا مزار شهدای گمنام در این برنامه طی کردند، خواستار رسیدگی دستگاه های مسئول به موضوع حجاب و عفاف و اجرای قوانین مربوطه شدند و از دستگاه قضایی خواستند با حرمت شکنان و هنجارشکنان برخورد قاطع کند.
گفتنی است، 21 تیرماه بهعنوان روز عفاف و حجاب و 19 تا 25 تیرماه نیز به پاس گرامیداشت یاد و خاطره مدافعان حریم حجاب به عنوان هفته عفاف و حجاب نامگذاری شده است.
,
,
, ,
,
,

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/ م
]
ارسال دیدگاه