افزایش 20درصدی تصادفات درون شهری در فریمان

افزایش 20درصدی تصادفات درون شهری در فریمان
فرمانده انتظامی شهرستان فریمان با اشاره به این‌که در سه ماهه اول سال‌جاری تصادفات درون شهری20 درصد افزایش داشته است، شهروندان را به رعایت قوانین و مقررات ترافیکی دعوت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر قربانی درگفتگو با خبرفریمان با اشاره به آمارخدمات ارایه شده به شهروندان در زمینه تعویض پلاک اظهارداشت: افتتاح مرکز تعویض پلاک در سال گذشته اقدامی ارزنده در راستای تهسیل وتسریع در خدمت‌رسانی به مردم بود چرا که یکی از مهم‌ترین و پرتقاضاترین خدمات نیروی انتظامی به مردم بوده و به طور میانگین ماهانه بالغ بر350 نفر از شهروندان از خدمات ارایه شده بهره‌مند می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرفریمان,

 

,

 

,

فرمانده انتظامی شهرستان فریمان با اشاره به نقش پررنگ موتور سیکلت سواران و عابران پیاده در وقوع تصادفات، افزود: موتور سیکلت سواران سهم 45 درصدی از میزان تصادفات را دارا می باشند که رقم بالایی است.

,

 

,


 قربانی یادآورشد: متاسفانه در سال جاری شاهد 131 تصادف جرحی و 9 تصادف فوتی بوده‌ایم.

,
,


وی خاطرنشان کرد: در راستای تامین امنیت جان شهروندان و نظم‌بخشی هر چه بهتر به ترافیک سطح شهر، با انجام طرح‌های سه ماهه اول سال جاری تعداد 252 دستگاه خودرو سواری و 485 دستگاه موتورسیکلت متخلف توقیف شده است.

,
,

 

,


وی با اشاره به این‌که در سه ماهه اول سال‌جاری تصادفات درون شهری20 درصد افزایش داشته است، شهروندان را به رعایت قوانین و مقررات ترافیکی به‌ویژه استفاده از کلاه و کمربند ایمنی و رعایت حق تقدم عبور دعوت کرد.

,
,

 

,

 

,

قربانی در پایان گفت: یکی از اقداماتی که برای برخورد با تخلفات و نظم‌دهی هر چه بهتر به تردد وسایل نقلیه انجام شده است، بکارگیری سامانه پایش تصویری(دوربین‌های ثبت تخلف) در سطح محورهای جاده‌ای شهرستان فریمان است که بهره‌گیری از این تکنولوژی‌ قطعاً سهم چشمگیری در کاهش تخلفات راهنمایی و رانندگی خواهد داشت.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه