همایش فرهنگ پهلوانی و ورزش‌های زورخانه‌ای در دلیجان+عکس

همایش فرهنگ پهلوانی و ورزش‌های زورخانه‌ای در دلیجان+عکس
به مناسبت روز بسیج ورزشکاران همایش فرهنگ پهلوانی و ورزشهای زورخانه ای شامگاه چهارشنبه در موزه مردم شناسی دلیجان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پیام دلیجان؛ همایش فرهنگ پهلوانی و ورزش های زورخانه ای به همت هئیت ورزش های زورخانه ای و همیاری شهرداری و شورا، شامگاه چهارشنبه در موزه مردم شناسی دلیجان اجرا شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان,

هفده شوال روزی است که حضرت علی با عمروبن عبدود پهلوان معروف عرب مبارزه کرد و او را شکست داد و پرچم اسلام را سر بلند و پرچم کفر را واژگون ساخت ،به همین دلیل این روز را به عنوان روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای نامیده اند.

,

این روز همچنین با نام روز بسیج ورزشکاران نامگذاری شده است و به همین مناسبت هر ساله همایش فرهنگ پهلوانی و ورزشهای زورخانه ای در کشور برگزار می شود.

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه