امام جمعه موقت یاسوج :

در تالارهای عروسی یاسوج چه می گذرد/ چرا در امر ازدواج سخت گیری می کنیم

در تالارهای عروسی یاسوج چه می گذرد/ چرا در امر ازدواج سخت گیری می کنیم
امام جمعه موقت یاسوج گفت: در تالارها چه می گذرد که دختران با زینت های مختلف حاضر می شوند و جوانان فقط برای نگاه می روند ما به معاد ایمان داریم در سوره بقره قران گفته حلال خدا حلال و حرام خدا حرام است اما گاهی با بی باوری به احکام خدا جسارت می کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایل بانو،حجت الاسلام سید علی اصغر موسوی اعظم در جمع خبرنگاران  افزود: نگاه داری چشم هم برای مرد و هم برای زن باید رعایت شود و هیچ استثنایی نیست که نگهداری چشم تنها برای زنان باشد پس این حکم برای مردان نیز مطرح شده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایل بانو،, حجت الاسلام سید علی اصغر موسوی اعظم در جمع خبرنگاران  افزود: نگاه داری چشم هم برای مرد و هم برای زن باید رعایت شود و هیچ استثنایی نیست که نگهداری چشم تنها برای زنان باشد پس این حکم برای مردان نیز مطرح شده است.,
,

وی ادامه داد: اگر بخواهیم نمونه هایی را مطرح کنیم باید اول خودمان را خطاب قرار دهیم ما چقدر باور داریم که خدا گفته است اهل عمل باشیم اگر نباشیم کل قران را هم بخوانیم اثر ندارد.

, وی ادامه داد: اگر بخواهیم نمونه هایی را مطرح کنیم باید اول خودمان را خطاب قرار دهیم ما چقدر باور داریم که خدا گفته است اهل عمل باشیم اگر نباشیم کل قران را هم بخوانیم اثر ندارد.,

موسوی اعظم  عنوان کرد: بزرگترین بیان توبیخی را خدا بیان کرده که یکی از اعمال کریح و ناپسند عقد همسران پدران بود وقتی پدری از دنیا نی رفت پسران با همسر پدران ازوداج می کردند کاری بسیار زشت بود.

, موسوی اعظم  عنوان کرد: بزرگترین بیان توبیخی را خدا بیان کرده که یکی از اعمال کریح و ناپسند عقد همسران پدران بود وقتی پدری از دنیا نی رفت پسران با همسر پدران ازوداج می کردند کاری بسیار زشت بود., موسوی اعظم  عنوان کرد: ,

وی تصریح کرد: اگر همه ما پیش از گفتارمان در صحنه عمل نسبت به شرم حیا و رعایت احترام نوامیس همدیگر  رعایت می کردیم الان وضع اینگونه نبود یکی از مشکلاتی که در این شهر است اگر جلساتی برگزار می شود همه اهل مسجد و نماز هستند این خرفها را باید بقیه بشنوند کسانی حضور پیدا می کنند که خودشان اهل نماز هستند پس پگونه باید این حرفها را نیز به بقیه گفت.
 

, وی تصریح کرد: اگر همه ما پیش از گفتارمان در صحنه عمل نسبت به شرم حیا و رعایت احترام نوامیس همدیگر  رعایت می کردیم الان وضع اینگونه نبود یکی از مشکلاتی که در این شهر است اگر جلساتی برگزار می شود همه اهل مسجد و نماز هستند این خرفها را باید بقیه بشنوند کسانی حضور پیدا می کنند که خودشان اهل نماز هستند پس پگونه باید این حرفها را نیز به بقیه گفت.,
,

وی به شرم و حیای حضرت زینب اشاره کرد و گفت: از بین زنان عالم همتایی چون حضرت زینب وجود ندارد وقتی شخص نابینا وارد خانه می شد می رفت خودش را پنهان می کرد حضرت زینب هیچگاه نماز شبش ترک نشد و با وجود خستگی نشسته نماز شب را می خواند.

, وی به شرم و حیای حضرت زینب اشاره کرد و گفت: از بین زنان عالم همتایی چون حضرت زینب وجود ندارد وقتی شخص نابینا وارد خانه می شد می رفت خودش را پنهان می کرد حضرت زینب هیچگاه نماز شبش ترک نشد و با وجود خستگی نشسته نماز شب را می خواند.,

وی با بیان اینکه در این موادر خیلی از ما مقصر هستیم، افزود: خیلی از ما مقصریم برداران و خواهران حزب اللهی کمتر تبلیغ می کنندخیلی ها استدلال محکم دارند که امر به واجب است.

,

حجت الاسلام موسوی اعظم  اظهار کرد: در تالارها شهر یاسوج چه می گذرد که دختران با زینت های مختلف حاضر می شوند و جوانان فقط برای نگاه می روند ما به معاد ایمان داریم در سوره بقره قران گفته حلال خدا حلال و حرام خدا حرام است اما گاهی با بی باوری به احکام خدا جسارت می کنیم.

, حجت الاسلام موسوی اعظم  , حجت الاسلام موسوی اعظم  ,

وی با بیان اینکه برای حل مشکلات باید دست به دست هم دهیم عنوان کرد: خیلی از مشکلاتی که وجود دارد در ارتباط با این عروسی هاست این چشم هم چشمی ها رقابت های ناسالم بسیاری از مشکلات را به وجود اورده است و یک سری از مشکلات را نیز خودمان به وجود می آوریم.

, وی با بیان اینکه برای حل مشکلات باید دست به دست هم دهیم عنوان کرد: خیلی از مشکلاتی که وجود دارد در ارتباط با این عروسی هاست این چشم هم چشمی ها رقابت های ناسالم بسیاری از مشکلات را به وجود اورده است و یک سری از مشکلات را نیز خودمان به وجود می آوریم.,

وی افزود: در امر ازدواج سخت گیری می کنیم روزی دست خداست چه بسا فردی که همه چیز دارد فردا سر از وادی ناسالم در آورد پس چشم هم چشمی و سخت گیری ها را کنار بگذاریم چرا که اولین مشکل فرد فرد خودمان است همدیگر را متهم و بدنام نکنیم چسپ به هم نچسبانیم.

, وی افزود: در امر ازدواج سخت گیری می کنیم روزی دست خداست چه بسا فردی که همه چیز دارد فردا سر از وادی ناسالم در آورد پس چشم هم چشمی و سخت گیری ها را کنار بگذاریم چرا که اولین مشکل فرد فرد خودمان است همدیگر را متهم و بدنام نکنیم چسپ به هم نچسبانیم., اولین مشکل فرد فرد خودمان است همدیگر را متهم و بدنام نکنیم چسپ به هم نچسبانیم.,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه