فرمانده انتظامی بهارستان مطرح کرد:

افزایش قاچاق چوب/ توقیف محموله قاچاق 80 میلیون ریالی

افزایش قاچاق چوب/ توقیف محموله قاچاق 80 میلیون ریالی
فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان گفت: مبارزه با پدیده قاچاق در شهرستان بهارستان توسط مأموران نیروی انتظامی ادامه دار است، و شهروندان نیز می بایست در این مسیر با لیس همراه شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، واحد نورمحمدی فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان، با اشاره به کشفیات گذشته نیروهای پلیس بهارستان از محموله‌های قاچاق، اظهار داشت: به تازگی یک محموله قاچاق به ارزش تقریبی 80 میلیون ریال توسط مأموران نیروی انتظامی کشف و ضبط شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه,

وی در تشریح عملیات کشف این محموله، بیان داشت: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی شهرستان بهارستان در راستای مبارزه و برخورد قاطع با پدیده شوم قاچاق، حین کنترل وسایل نقلیه عبوری به یک دستگاه کامیون مشکوک برخورده و آن را متوقف کردند.

,

نورمحمدی در ادامه با بیان اینکه قاچاق چوب به شدت در میان قاچاقچیان کالا و ارز رواج یافته است، تبیین کرد: ماموران انتظامی در بازرسی از قسمت بار خودرو مقدار چهار تن چوب قاچاق را کشف و یک نفر متهم را در این رابطه دستگیر کردند.

,

وی همچنین با تاکید بر اینکه ارزش ریالی چوب های قاچاق 80 میلیون ریال برآورد شده است، تشریح کرد: در این رابطه یک دستگاه خودرو توقیف و متهم نیز جهت سیر مراحل قانونی پس از انجام بازجویی و تشکیل پرونده، تحویل مرجع قضائی شد.

,

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان در پایان باوجه به مسئول بودن تمام مردم و مسئولین در مبارزه با پدیده قاچاق، افزود: در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز و قاچاق توسط افراد سودجو، موضوع را در اسرع وقت از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند تا نسبت به بررسی و دستگیری متخلفان اقدام شود، چرا که قاچاق به ویژه قاچاق کالا و ارز باعث وارد شدن خسارات سنگینی به بدنه اقتصاد کشور می گردد که در نهایت به ضرر خود مردم است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه