سر مربی تیم ملی کاراته در گفتگو با دهگلان شیدا:

حضور 42 کاراته کای نونهال سراسر کشور در شهرستان دهگلان

حضور 42 کاراته کای نونهال سراسر کشور در شهرستان دهگلان
سرمبی تیم نونهالان کاراته گفت: در این اردوی تمرینی 42 نفر کاراته کای سراسر کشور در شهرستان دهگلان حضور دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  اکبر عبدلی سرمربی تیم کاراته نونهالان کشور در گفتگو با خبر نگار دهگلان شیدا اظهار داشت در اردوی تمرینی تیم ملی کاراته نونهالان 42 نفر از استانهای مختلف سراسر کشور به مدت 3 روز در این شهرستان به تمرین خواهند پرداخت.


 وی افزود: با توجه به سیاستهای فدراسیون و برنامه ریزیهای صورت گرفته هدف از تشکیل این تیم پشتوانه برای تیم ملی نوجوانان و جوانان و هم سرمایه گذاری برای 4 سال آینده است.

 


 عبدلی در ادامه گفت: هفته گذشته مسابقات کشوری در استان تهران به میزبانی شهرستان شهریار برگزار شد که 24 استان در این مسابقات حضور داشتند.


 وی افزود: این مسابقه در 7 وزن برگزار شد که مقام آورهای اول تا چهارم به تعداد 28 نفر به اردو راه پیدا کردند.


 سرمربی تیم ملی کاراته نونهالان گفت: از میان 650 نفر شرکت کننده 92 نفر به اردو دعوت کردیم  که از ین تعداد 14 نفر دیگر به این 28 نفر اضافه شده  و در حال حاضر 42 نفر کاراته کای نونهال در این اردو حضور دارند.

 


وی در ادامه گفت: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته بعد از این اردو ، اردوهای دیگر در استانهای مشهد، همدان، اردبیل و در آبان ماه اردوی در استان بوشهر برگزار خواهد شد.


عبدلی گفت : این تیم در اسفند ماه امسال در مسابقات قهرمانی انتخابی تیم ملی نونهالان ونوجوانان شرکت می کنند که این رنج سنی در اسفندماه به تیم ملی نوجوانان ورود پیدا می کنند و سال آینده در مسابقات آسیایی نوجوانان شرکت خواهند کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

 

 

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه